• شنبه / ۳ آبان ۱۳۹۹ / ۲۲:۰۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99080301586
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیرعامل کشتارگاه تبریز:

دلیل افزایش قیمت گوشت، عدم تعیین نرخ دام زنده است

دلیل افزایش قیمت گوشت، عدم تعیین نرخ دام زنده است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز در این کلانشهر مربوط به عدم تعیین قیمت دام زنده از سوی نهادهای مرجع و کاهش توزیع نهاده های دامی است.

کریم قدرتی اظهار کرد: متاسفانه طی روزهای اخیر و به دنبال افزایش قیمت سایر اقلام مصرفی و مورد نیاز مردم، قیمت گوشت قرمز نیز در آذربایجان شرقی و به خصوص تبریز افزایش یافت که در تلاش هستیم با رایزنی و تشکیل جلسات فوری با ستاد تنظیم بازار و نیز صنوف مربوطه مانع از افزایش قیمت‌ها شویم.

وی اظهار کرد: به دلیل حساسیت موضوع گوشت و جلوگیری از تضییع حق شهروندان و مصرف کنندگان سازمان دولتی کشتارگاه تبریز توانسته است با  مدیریت شرایط موجود  چرخه کشتار را کماکان حفظ کرده و تولید گوشت ادامه دهد.

وی، علت اصلی دیگر کمبود گوشت را افزایش سرسام آور نهاده‌های دامی دانست و افزود: کاهش توزیع نهاده‌های دامی از طرف سازمان جهاد کشاورزی و همچنین سودجویی برخی دلالان موجب بی سرو سامانی در بازار شده است، به همین دلیل قیمت نهاده‌های دامی افزایش قابل توجهی کرده و موجب افزایش قیمت دام شده است.

مدیرعامل کشتارگاه تبریز اضافه کرد: به همین جهت نیز  در برخی کشتارگاه های خصوصی تعداد کشتار به مقدار قابل توجهی کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: انتظاری که از جهاد کشاورزی داریم این است که توزیع نهاده‌های دامی را افزایش داده و همچنین به موقع قیمت کارشناسی دام زنده را برآورد کرده و اعلام کند تا مسئولان ذیربط بر اساس قیمت دام تسبت به قیمت گذاری گوشت اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: طی هفته‌های اخیر کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز به عنوان بزرگترین و مجهزترین کشتارگاه آذربایجان شرقی و شمال غرب کشور بارها خواستار تعیین نرخ دام زنده سبک و سنگین از سوی مراجع ذی صلاح شده که متاسفانه تاکنون در این خصوص اقدامی انجام نشده است.

قدرتی با بیان این‌که توزیع گوشت قرمز در تبریز و کشتار روزانه دام سبک و سنگین در این مجموعه طبق روال روزها و ماه‌های قبل همچنان ادامه دارد، یادآور شد: در این زمینه علاوه بر نهادهای نظارتی، نیروهای بازرسی کشتارگاه صنعتی تبریز بر نحوه توزیع گوشت قرمز در سطح شهر نظارت کامل دارند.

وی با تاکید بر این‌که گران فروشی گوشت قرمز باید توسط نهادهای مسئول پیگیری و با آن برخورد شود، از برگزاری نشست مشترک بین کشتارگاه صنعتی، سازمان صمت و اتحادیه قصابان تبریز جهت بررسی ابعاد مختلف گران تر شدن قیمت گوشت قرمز خبر داد.

وی، از مراجع قضایی درخواست کرد که اجازه سودجویی به برخی افراد در بازار نهاده‌های دامی ندهند تا فرصت طلبان نتوانند در بیشتر از این اوضاع بازار را آشفته سازند.

قدرتی بیان کرد: بعد از قمیت گذاری دام زنده از طریق جهاد کشاورزی، قیمت مصوب گوشت از طریق اتحادیه قصابان به کمیته فنی تنظیم بازار پیشنهاد می‌شود و پس از بررسی در کمیته تنظیم بازار قیمت نهایی به تصویب رسیده و به تمامی قصابان و فروشندگان گوشت اعلام می شود.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، روزانه افزون بر ۶۰۰ راس گوسفند و گاو در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز ذبح شرعی می‌شود.

این کشتارگاه با برخورداری از ۱۱ اسطبل مجزا برای نگهداری گاو و گوسفند، میدان دام روباز با ظرفیت دو هزار و ۵۰۰ راس دام و انبار علوفه از نظر حجم کشتار و ظرفیت و سیستم صنعتی سومین کشتارگاه بزرگ کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.