• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99081409137

دبیر انجمن انبوه‌سازان خراسان رضوی خبر داد

حل مشکل مسکن مددجویان، رویکرد مسکن‌سازان اهل بیت(ع)

حل مشکل مسکن مددجویان، رویکرد مسکن‌سازان اهل بیت(ع)

ایسنا/خراسان رضوی دبیر انجمن انبوه‌سازان خراسان رضوی گفت: رویکرد موسسه خیریه مسکن‌سازان اهل بیت(ع) در راستای حل مشکل مسکن مددجویان به عنوان یکی از ارکان توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت و پوشش کمیته امداد امام خمینی(ع) و بهزیستی است.

نعمت‌الله ظریف در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امروز تامین مسکن از جمله پیچیده‌ترین و مشکل‌ترین مسائل جامعه ما محسوب می‌شود، اظهارکرد: موسسه خیریه مسکن‌سازان اهل بیت(ع) با هدف توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی و با وجود گرانی شدید مصالح و هزینه‌ها، ساختمان‌های باکیفیتی ارائه می‌کند.

وی افزود: احساس رضایتی که پس از انجام کار خیر نصیب مهندسان و خیران در این پروژه‌ها می‌شود، وصف‌نشدنی است. خیران احساس دینی نسبت به مردم شهر و کشور خود دارند که همین احساس رضایت انگیزه قوی برای ادامه کار خیر است. 

دبیر انجمن انبوه‌سازان خراسان رضوی با اشاره به وضعیت موجود بازار، نوسانات قیمت و شیوع ویروس کرونا که خللی بزرگ در کشور ایجاد کرده است، تصریح کرد: با این وجود هنوز افرادی هستند که از کار خیر لذت می‌برند. در هر پروژه‌ای که توسط موسسه خیریه مسکن‌سازان اهل بیت(ع) ساخته می‌شود، روزانه حدود 200 نفر مستقیم مشغول به کار هستند.

ظریف بیان کرد: کار مسکن در امور خیریه جز سخت‌ترین کارها است. در طرح‌های مختلفی که به مددجویان پیشنهاد می‌شود، هر مددجو می‌تواند تنها با پرداخت 11 میلیون تومان صاحب واحد یک‌خوابه 53 متری شود.

عضو هیات مدیره موسسه خیریه مسکن‌سازان اهل بیت(ع) ادامه داد: همچنین یک مددجو واجد شرایط تنها با پرداخت 25 میلیون تومان می‌تواند صاحب واحد دوخوابه 65 متری و با پرداخت 45 میلیون تومان صاحب واحد سه‌خوابه 85 متری شود که بخشی از این مبلغ در قالب وام 30 میلیون تومانی به صورت بلاعوض به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و یک وام قرض‌الحسنه 30 میلیون تومانی نیز با نرخ 4 درصد به منظور خرید مسکن ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: به علت جلوگیری از مهاجرپذیری مردم از روستا به شهر برای دریافت این تسهیلات ویژه، کمیته بررسی و تحقیق تشکیل شده است، این کمیته شرایط افرادی که از طرف کمیته امداد یا بهزیستی برای دریافت مسکن معرفی می‌شوند را بررسی و افراد واجد شرایط را انتخاب می‌کند.

دبیر انجمن انبوه‌سازان خراسان رضوی اضافه کرد: پس از بررسی 100 خانواده تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی تنها 35 مددجویی که از طرف کمیته امداد معرفی شدند، مورد تائید کمیته تحقیق و بررسی قرار گرفتند که دارای شرایط خاص بودند، طی بررسی‌های انجام گرفته توسط کمیته تحقیق موسسه خیریه 2 تا 5 مددجویی که در پروژه محمدیه صاحب خانه شدند، دارای معلولیت بودند. همچنین در پروژه علویه چهار خانواده که هر کدام دارای چهار فرد معلول، 11 خانواده سه معلولی و مابقی خانواده‌ها با دو فرد معلول، صاحب خانه شدند.

ظریف گفت: افراد واجد شرایط از چندین فیلتر توسط کمیته بررسی گذر می‌کنند. مواردی داشتیم که خانواده‌ها به ظاهر نیازمند بودند، به گونه‌ای که در یک خانه سه در چهار که اطراف منزل به زباله‌دان تبدیل شده بود، زندگی می‌کردند که دارای دختر معلول نیز بودند اما پس از استعلام از حساب بانکی سرپرست خانواده 300 میلیون گردش حساب مشاهده شد، به گونه‌ای که آن زباله ویترین زندگی آن‌ها بود.

عضو هیات مدیره موسسه خیریه مسکن‌سازان اهل بیت(ع) عنوان کرد: پس از بررسی‌های انجام گرفته به یک خانواده پنج قلو تازه متولد شده با دو فرزند 11و 7 ساله رسیدیم که مادر 32 ساله و پدر 37 سال سن داشت و سرپرست خانواده برای امرار معاش خود با پدر و برادرش کار می‌کرد که با کمک خیران، منزل 90 متری سه‌خوابه به ارزش 340 میلیون تومان در سال گذشته به صورت رایگان در اختیارشان قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha