• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99081811380
  • خبرنگار : 50165

مدیرکل استاندارد استان زنجان عنوان کرد

نظارت؛ سدی برای ورود کالای بی‌کیفیت

نظارت؛ سدی برای ورود کالای بی‌کیفیت

ایسنا/زنجان مدیرکل استاندارد استان زنجان گفت: با کنترل دقیقی که استاندارد بر روی کیفیت کالاهای تولیدی دارد، توانسته‌ایم از آفت ورود کالاهای بی‌کیفیت به استان جلوگیری کنیم.

داوود کارگرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به روز ملی کیفیت، اظهار کرد: حمایت از تولیدات داخلی و با کیفیت در صدر برنامه‌های کاری این اداره‌کل قرار دارد. این دستگاه به‌ عنوان یک دستگاه نظارتی، خود را مکلف می‌داند که از تولیدات داخلی حمایت کرده و با جدیت، مسائل و موانع موجود در بخش تولید، واردات مواد اولیه و صادرات واحدهای تولیدی را پیگیری و برطرف کند.

وی حمایت از تولیدات داخلی و با کیفیت شرکت‌های پرتلاش که در زمان شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور، نقش پررنگ و به‌سزایی در جامعه دارند و از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند را یک وظیفه انسانی دانست و افزود: اداره‌کل استاندارد استان زنجان با دارا بودن نیروهای متخصص و مجرب به این وظیفه قانونی خود پایبند است و با جدیت و اقتدار در راستای حمایت از  تولیدات داخلی با کیفیت در استان، گام برمی‌دارد.

این مسئول ادامه داد: یکی از رویکردهای مهم سازمان ملی استاندارد ایران، تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی است که باید با توجه جدی به کیفیت کالاهای تولیدی استان، با رعایت دقیق مولفه‌های استاندارد، نام استان را سرافراز کرد.

کارگرزاده تصریح کرد: استان زنجان بستر بسیار مناسبی برای تولید محصولات مورد نیاز عموم مردم را دارد، بنابراین با به‌کارگیری نیروهای متخصص و مجرب، نباید به این باور مردم خدشه‌ای وارد شود و باید با توجه جدی به کیفیت کالاهایی تولیدی استان، با رعایت دقیق مولفه‌های استاندارد اسم استان را سرافراز کنیم و هرگونه غفلت در بحث کیفیت قابل پذیرش نیست.

مدیرکل استاندارد استان زنجان یادآور شد: با کنترل و نظارت‌های دقیقی که استاندارد بر روی کیفیت کالا های تولیدی استان، انجام می‌دهد، توانسته‌ایم از آفت ورود کالاهای بی‌کیفیت به استان و کشور جلوگیری کنیم و مردم به این باور رسیده‌اند که به علامت استاندارد اعتماد کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در راستای اجرای وظایف قانونی استاندارد درباره آزمون باسکول‌های ثابت همکف جاده‌ای، در شش ماهه نخست امسال تعداد ۴۳۲ باسکول در مرکز استان و شهرستان‌های تابعه، مورد آزمون قرار گرفته است که ۸۷ درصد باسکول‌ها مورد قبول بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha