• دوشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99081912249
  • خبرنگار : 50163

شهردار هیدج هشدار داد:

تفکیک غیرقانونی زمین توسط افراد سودجو

تفکیک غیرقانونی زمین توسط افراد سودجو

ایسنا/زنجان شهردار هیدج گفت: متاسفانه برخی از افراد نسبت به تفکیک غیرقانونی زمین‌ها اقدام کرده و آن‌ها را به فروش می‌رسانند که این معامله در نهایت به زیان خریدار است.

رضا حیدری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وارد شدن ضرر و زیان به برخی شهروندان به دلیل آگاهی نداشتن از قوانین شهرسازی، اظهار کرد: عده‌ای از شهروندان به خاطر اطلاع نادرست از قوانین شهرسازی و بدون در نظر گرفتن کاربری اراضی مختلف، گرفتار برخی افراد سودجو می‌شوند که از این امر افراد برای رسیدن به منافع اقتصادی خویش سوء استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: به منظور جلوگیری از بروز مشکلات حقوقی برای خریداران املاک و واحدهای ساختمانی با هر نوع کاربری، لازم است همه شهروندان قبل از خرید ملک از شهرداری استعلام بگیرند.

شهردار هیدج با بیان این مطلب که مشاهده می‌شود املاک در بیشتر موارد بدون در نظر گرفتن نوع کاربری به ویژه در حاشیه شهر، خارج از محدوده شهری در اراضی کشاورزی و رعایت نشدن سرانه‌ها به قطعات کوچک تفکیک و بدون استعلام از شهرداری خرید و فروش می‌شود، ادامه داد: این امر علاوه بر هدررفت سرمایه، مشکلات عدیده‌ای را نیز برای مردم ایجاد می‌کند.

حیدری با بیان این‌که شهروندان هیدجی باید از تفکیک یا خرید و فروش قطعات کمتر از ۱۶۰ مترمربع در قسمت پایین‌تر از رودخانه کبیر و زمین‌هایی با متراژ کمتر از ۱۸۰ مترمربع در قسمت شمالی رودخانه خودداری کنند، افزود: این امر به استثنای زمین‌های مسکن مهر و تعاونی کارکنان دولت است.

شهردار هیدج به تفکیک غیرقانونی املاک موروثی هم اشاره کرد و گفت: برای صدور پروانه ساختمانی املاک دارای یک پلاک ثبتی یا مشاع، حضور و تقاضای تمام وراث الزامی است اما متاسفانه گاهی اوقات یکی از وراث بدون اخذ پروانه ساختمانی در سهم خود ساخت و ساز می‌کند که در نهایت با مشکل مواجه می‌شود.

وی یادآور شد: گاهی نیز به دلیل رعایت نکردن حدنصاب، امکان تفکیک ملک وجود ندارد که همین امر وراث را با مشکلاتی مواجه می‌کند.

حیدری با اشاره به ضرورت پیشگیری از ساخت و ساز غیرمجاز، تاکید کرد: شهرداری در رابطه با صدور پروانه ساخت برای املاک با شرایط فوق اقدامی نخواهد داشت‌.

این مسئول اضافه ‌کرد: از شهروندان هیدجی درخواست می‌شود ضمن رعایت موارد مذکور پیش از خرید و معامله املاک به طور قطع با مراجعه به شهرداری از نوع کاربری ملک طبق طرح تفصیلی آگاه و از اینکه آیا حدنصاب تفکیک اجازه صدور پروانه ساختمانی را برای آن ملک می‌دهد یا خیر، مطمئن شوند تا گرفتار افراد فرصت‌طلب و کلاه‌بردار نشوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha