• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99082114017
  • خبرنگار : 50416

ثبت‌نام غیرحضوری دانشجویان ورودی دانشگاه ملایر

ثبت‌نام غیرحضوری دانشجویان ورودی دانشگاه ملایر

ایسنا/همدان مدیر امور آموزشی دانشگاه ملایر اعلام کرد: امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا، ثبت نام دانشجویان ورودی به صورت حضوری و همانند سال های گذشته امکان پذیر نبوده و برای رفاه حال دانشجویان ثبت نام به صورت کاملاً غیرحضوری انجام شده است.

دکتر علی نهاوندی در گفت‌وگو با ایسنا، از ثبت نام نو ورودان دانشگاه ملایر به دو صورت اینترنتی و پستی خبر داد و تصریح کرد: دانشجویان پذیرفته شده ابتدا به صورت اینترنتی ثبت نام کرده و پس از دریافت شماره دانشجویی خود، اقدام به ارسال مدارک لازم به صورت پستی کردند.

وی با بیان اینکه کمیته ثبت نام دانشگاه، مدارک ارسالی را مورد بررسی قرار می دهد، گفت: ثبت نام براساس ترتیب اعلام اسامی پذیرفته شدگان توسط سازمان سنجش انجام شد، بدین ترتیب که ابتدا ثبت نام پذیرفته شدگان براساس سوابق تحصیلی و سپس پذیرفته شدگان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد و در پایان ثبت نام پذیرفته شدگان با آزمون در مقطع کارشناسی صورت گرفت.

نهاوندی با اشاره به پایان یافتن ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان در تمامی مقاطع، مطرح کرد: در حال حاضر مراحل بررسی مدارک ارسالی از طریق پست برای مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و نیز پذیرفته شدگان براساس سوابق تحصیلی انجام شده و بررسی مدارک ارسالی مقطع کارشناسی از طریق آزمون نیز تا پایان همین هفته تکمیل خواهد شد.

مدیر امور آموزشی دانشگاه ملایر در ادامه بیان کرد: امسال حدود ۳۰۰ نفر از دانشجویان جدیدالورود در مقطع کارشناسی ارشد و ۲۲ نفر در مقطع دکتری در دانشگاه ملایر ثبت نام کردند.

وی به پیش بینی ثبت نام حدود ۱۳۰۰ نفر دانشجوی ورودی در مقطع کارشناسی اشاره و خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس ها برای کلیه مقاطع به صورت مجازی و از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه (LMS) است که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری کلاس ها آغاز شده و برای مقطع کارشناسی نیز پس از پایان مراحل ثبت نام بلافاصله در سامانه آموزش مجازی دانشگاه آغاز خواهد شد.

نهاوندی در پایان با بیان اینکه طبق ابلاغیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که قرار بود دو هفته کلاس های دانشجویان ورودی مقطع کارشناسی حضوری برگزار شود، یادآور شد: برگزاری کلاس ها به صورت حضوری که قرار بود به منظور آشنایی نو ورودان با فضای دانشگاه به مدت دو هفته انجام گیرد به علت شیوع پیک سوم بیماری کرونا و افزایش مبتلایان امکان پذیر نیست و تمامی کلاس ها به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha