• یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99082517158
  • منبع : نمایندگی سمنان

کشت گیاه دارویی آنغوزه در 200 هکتار از مراتع میامی

کشت گیاه دارویی آنغوزه در  200 هکتار از مراتع میامی

ایسنا/سمنان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی از کشت گیاه دارویی آنغوزه در  200 هکتار از مراتع شهرستان میامی در حوضه آبخیز مرتع کال تاغی خبر داد.

محمدعلی رضایی بابیان اینکه کشت گیاهان دارویی امسال در مراتع شهرستان میامی اجرا شده اظهار کرد: این اقدام در راستای سیاست‌های بهبود و اصلاح و توسعه پوشش گیاهی در مراتع قشلاقی شهرستان انجام شده است.

وی افزود: کشت گیاهان دارویی در مراتع کال تاغی امسال با مشارکت دامداران محلی و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی انجام شده است.

وی با اشاره به سابقه کشت آنغوزه در این مراتع خاطرنشان کرد: در سنوات گذشته در 450 هکتار از این مراتع با گیاه دارویی آنغوزه کپه کاری شده بود که کشت موفقی نیز بوده است.

رضایی هدف از اجرای طرح کشت گیاهان دارویی را بهبود وضعیت معیشتی دامداران و بهره‌برداران، و همچنین ذخیره مؤثرتر نزولات آسمانی و جلوگیری از فرسایش و تخریب عرصه‌های طبیعی برشمرد و اظهار کرد: شهرستان میامی ظرفیت بالایی در کشت گیاهان دارویی دارد.

وی بابیان اینکه کپه کاری و بذر پاشی از پیشروی بیابان پیشگیری می‌کند، اضافه کرد: با توجه به نقش و اهمیت حفظ مراتع و پوشش گیاهی در جلوگیری از فرسایش خاک، در سال‌های آتی نیز اجرایاین قبیل طرح‌ها به‌صورت جدی در منابع طبیعی پیگیری می‌شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی با بیان اینکه احیای مراتع در دستور کار منابع طبیعی است، گفت: کپه کاری یکی از روش‌های بذرکاری است که در آن بذر نباتات مرتعی مورد نظر در چاله‌های حفرشده قرارگرفته و سپس با خاک پوشیده می‌شود تا بتواند از نزولات آسمانی برای جوانه زدن و نیز ادامه رشد، حداکثر استفاده را کند.

وی افزود: عرصه‌های مرتعی یکی از مهم‌ترین منابع اقتصادی برای بهره‌برداران بومی به شمار می‌رود و معیشت جمعیت قابل توجهی از کشاورزان و دامداران به صورت مستقیم و غیر مستقیم به آن وابسته است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی با اشاره به عملیات اصلاحی در مراتع این شهرستان، اضافه کرد: افزایش جمعیت کشور به‌ویژه در سه دهه اخیر ، فشار فزآینده‌ای بر منابع و مراتع موجود آورده و این روند مراتع را دچار آسیب و تخریب فراوان کرده و از این‌رو اجرای طرح‌های اصلاح و مدیریت مراتع به منظور حفظ منابع موجود و احیاء عرصه‌های تخریب‌شده امری ضروری است.

آنغوزه از گیاهان چتری است که از خواص درمانی زیادی برخوردار است.

این گیاه دارویی ضد اسپاسم و ضد نفخ دستگاه گوارش است. رفع بیماری های تنفسی و گوارشی با منشأ عصبی، درمان التهاب گلو و رفع گرفتگی صدا، ضد کرمک (اکسیور) و انگل های کبدی و...از دیگر خواص و مزایای این گیاه دارویی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha