• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99082718644
  • خبرنگار : 71282

کدام کارگر می تواند خانه متری ۳۰ میلیون تومان بخرد؟

کدام کارگر می تواند خانه متری ۳۰ میلیون تومان بخرد؟

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی می گوید برای صاحبخانه شدن کارگران و کارمندان باید زمین رایگان در اختیار سازندگان بخش خصوصی و تعاونی قرار داده شود در غیر این صورت هیچ کارگری با حقوق سه میلیون تومان نمی تواند خانه متری ۳۰ میلیون تومان بخرد.

فتح اله بیات در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تامین مسکن برای آحاد جامعه برعهده دولت است و اصل ۳۱ قانون اساسی بر این مساله تاکید دارد با این حال چنانچه می خواهیم گروههای کارگری و کارمندی در عرصه ساخت و ساز مشارکت کنند و ساخت مسکن را به دست گیرند راهش این است که زمین رایگان در اختیار سازندگان بخش خصوصی و تعاونی قرار دهیم.

وی ادامه داد: تورمی که اکنون در بخش مسکن داریم به دلیل نرخ زمین است اگر نرخ زمین را از کارگران و کارمندان دریافت نکنیم و فقط پول ساخت مسکن را بگیریم کمک بزرگی به خانه دار شدن آنها می شود.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی درباره ساخت مسکن در بافتهای فرسوده گفت: اگر بخواهیم فقط پول زمین در بافتهای فرسوده را بپردازیم سر به فلک می گذارد. بنابر این معتقدم که برای آنکه کارگران فاقد مسکن صاحبخانه شوند، دولت آستین بالا بزند و قیمت زمین را برای آنها حذف کند و با واگذاری زمین به سازندگان خصوصی و تعاونی های مسکن، تنها پول ساخت را بگیرد تا کارگران با وام و آورده خود بتوانند خانه دار شوند در غیر این صورت کدام کارگر یا کارمندی با حقوق سه میلیون تومانی می تواند خانه متری ۳۰ میلیون تومان بخرد؟

وی ادامه داد: یکی از مسایلی که در قیمت مسکن تاثیرگذار است، مصالح و تجهیزات ساختمانی است. زمانی که نرخ مسکن بی جهت چند برابر می شود حقوق کارگران که سالی یکبار افزایش مییابد نمی تواند با آن رقابت کند.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با بیان اینکه قدرت خرید جامعه کارگری کفاف مستاجری را نمی دهد، اظهار کرد: پرداخت وام ودیعه مسکن اقدام بسیار مثبتی است ولی با شرایط اقتصادی و وضعیت بازار مسکن چقدر به خانه دار شدن کارگران یا حتی کارمندان کمک می کند؟ وقتی کارگر نمی تواند معیشت خود و خانواده اش را تامین کند، وام مسکن هم بگیرد مقروض بانک می شود و در نهایت خانه اش را از دست می دهد.

به گفته بیات درصورتی که قیمتها متعادل شود، نرخ سود بانکی و درصد بهره ها کاهش پیدا کند و مدت بازپرداخت وام ها افزایش یابد می توان به خانه دار شدن کارگران امیدوار بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha