• سه‌شنبه / ۱۱ آذر ۱۳۹۹ / ۱۸:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99091109002
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی:

رسانه‌ها با رشد عقلانیت اجتماعی، زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی را فراهم می‌کنند

رسانه‌ها با رشد عقلانیت اجتماعی، زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی را فراهم می‌کنند

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه زمانی مشکل پیدا می‌کنیم که آگاهی کامل نسبت به اطراف نداریم، گفت: رسانه‌ها با رشد عقلانیت این فرصت را فراهم می‌آورند که همه افراد جامعه بدانند چطور و چگونه از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.

حمید ملانوری، عصر امروز سه شنبه ۱۱ آذر در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه استان با تاکید بر ضرورت تعامل و ارتباط دستگاه‌های اجرایی و نهادها با رسانه‌ها، اظهار کرد: فعالیت‌های اجرایی در هر حوزه‌ای باید پیوست فرهنگی داشته باشند چراکه رمز موفقیت در آن است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه قسمتی از این پیوست فرهنگی، رسانه است، افزود: حوزه رسانه و روابط عمومی در ادارات بسیار مهم و اثرگذار هستند و اعتقاد داریم جامعه زمانی رو به رشد خواهد بود که دائما دانش و آگاهی و آموزش به آن تزریق شود و عقلانیت در جامعه رشد پیدا کند.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مردم باید نسبت به اطراف خود آگاهی به روز داشته باشند، تصریح کرد: با تمام پیشرفت‌های علم و تکنولوژی جهل می‌تواند هنوز هم در جامعه وجود داشته باشد؛ زمانی که فردی نداند از ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و فضای پیرامونی چگونه استفاده کند در جهل بسر می‌برد.

ملانوری با بیان اینکه زمانی مشکل پیدا می‌کنیم که آگاهی کامل نسبت به اطراف نداریم، افزود: رسانه‌ها با رشد عقلانیت این فرصت را فراهم می‌آورند که همه افراد جامعه بدانند چطور و چگونه از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.

وی ادامه داد: به طور مثال، عقلانیت سیاسی یعنی اینکه رشد فکری جامعه به سمتی رود که در زمان انتخابات تنها افرادی که توانایی‌های لازم را دارند در انتخابات شرکت کنند و احزاب و مردم عادی نیز با این عقلانیت از فرد مورد نظر حمایت کنند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت‌های استان، بیان کرد: از طرفی می‌گوییم خراسان جنوبی با وجود ذخایر غنی معدنی، محصولات استراتژیک، ظرفیت های گردشگری، شخصیت‌های صاحب نام و سایر پتانسیل‌ها استانی غنی است و از طرفی بر این باوریم که با این همه پتانسیل، محروم و کم برخوردار است.

ملانوری ادامه داد: مهم‌ترین علت این است که همه ما در بخش دولتی و غیردولتی به این فهم و درک مشترک نرسیده‌ایم که چطور می‌توانیم از این ظرفیت‌ها در راستای رفع کاستی‌ها و نیازهای استان استفاده کنیم.

وی اظهار کرد: تجربه موفق برخی استان‌ها در برخی حوزه‌ها به این علت است که درک درستی از موقعیت موجود و پیش بینی راهکارهایی برای از بین بردن محدودیت‌ها داشته اند.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه روابط عمومی‌ها به دلیل اینکه حوزه ارتباط گیری با رسانه‌ها هستند، باید قوی باشند، تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی مکلفند ضمن تقویت حوزه روابط عمومی، به پاسخگویی به مطالبات رسانه‌ها توجه داشته باشند.

ملانوری با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی نمایندگان رسانه‌ها در این جلسه، افزود: رسانه‌های استان باید پایگاهی قوی داشته باشند و این از رسالت‌های خانه مطبوعات است که به دنبال راهکاری برای ایجاد درآمد پایدار برای رسانه‌ها باشد.

وی با بیان اینکه معتقدم رسانه‌ها در همه فعالیت‌ها باید در کنار ما باشند، تصریح کرد: اصحاب رسانه نیز لازم است کمک و همراهی لازم را داشته باشند.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه رسانه‌های مکتوب، پایگاه‌های خبری و صدا و سیما علی رغم مشکلات در استان حضور فعالی دارند، یادآور شد: برای پیگیری هر چه بیشتر مطالبات رسانه‌ها، از بین جامعه رسانه‌ای استان، مشاور رسانه‌ای منصوب خواهم کرد.

در ابتدای جلسه، مدیرعامل خانه مطبوعات و نمایندگان رسانه‌های استان به بیان مشکلات و دغدغه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha