• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99100906553
  • منبع : نمایندگی خوزستان

کشف ۱۰ تُن چوب قاچاق در حمیدیه

کشف ۱۰ تُن چوب قاچاق در حمیدیه
عکس تزئینی است

ایسنا/خوزستان فرمانده انتظامی حمیدیه از توقیف یک محموله چوب قاچاق به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ کاظم نیسی در بیان جزئیات این خبر گفت: در راستای مبارزه همه‌جانبه با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز، ماموران انتظامی پاسگاه گمبوعه حین کنترل خودروهای عبوری، یک دستگاه ایسوزو حامل چوب قاچاق را شناسایی و متوقف کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، وی با بیان اینکه در بازرسی از خودروی توقیفی ۱۰ تُن چوب قاچاق کشف شد، افزود: کارشناسان ارزش ریالی کالای کشف شده را ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.

فرمانده انتظامی حمیدیه خاطرنشان کرد: در این ارتباط چهار قاچاقچی دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی داده شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha