• جمعه / ۱۲ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99101208677
  • خبرنگار : 50026

این طلای سفید پرمزیت

این طلای سفید پرمزیت

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: اصلی‌ترین تفاوت بین قارچ‌های طبیعی و قارچ‌های پرورشی در این است که قارچ‌های پرورشی در هر زمان قابلیت تولید دارند و سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین و انواع اسیدهای آمینه ضروری هستند که به همین دلیل به عنوان طلای سفید معروفند.

مریم جوادی بایگی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه سالیانه ۱۵۰ تن قارچ در شهرستان سربیشه تولید و به شهرها و استان‌های همجوار صادر می‌شود، گفت: قارچ‌های پرورشی سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین و انواع اسیدهای آمینه ضروری هستند که به همین دلیل دارای ارزش غذایی بالا بوده و به عنوان طلای سفید معروفند.

وی با بیان اینکه در شهرستان سربیشه یک واحد تولید قارچ وجود دارد، اظهار کرد: این واحد هم ‌اکنون ۱۰ سالن به مساحت ۴۰۰۰ مترمربع فعال دارد.

مدیر جهاد کشاورزی سربیشه ادامه داد: سالانه ۱۵۰ تن قارچ برداشت و به داخل و خارج استان صادر می‌شود و این مجموعه توانسته برای ۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کند.

جوادی بایگی با بیان اینکه این واحد سال ۹۵ به عنوان نمونه استانی انتخاب شده است، تصریح کرد: اصلی‌ترین تفاوت بین قارچ‌های طبیعی و قارچ‌های پرورشی در این است که قارچ‌های پرورشی در هر زمان قابلیت تولید دارند و این اطمینان وجود دارد که خوراکی هستند و با اینکه از بقایای مواد زاید گیاهی و صنعتی تغذیه می‌کنند، سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین و انواع اسیدهای آمینه ضروری هستند که به همین دلیل دارای ارزش غذایی بالا بوده و به عنوان طلای سفید معروفند.

جوادی بایگی یادآور شد: از دیگر خواص پرورش قارچ استفاده از کمپوست باقیمانده از پرورش این محصول به عنوان یک کود کامل و مکمل در بحث باغات و محیط‌های گلخانه‌ای به عنوان سطح بستر و محیط کشت برشمردند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha