دکتر فرشته حسینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: لازمه تولید مواد غذایی سالم، استفاده از مواد اولیه سالم و تکنولوژیهای به روز و کارآمد است. مواد اولیهای که در صنعت غذا استفاده میشود دارای تنوع زیادی است که میتوان به انواع پروتئینها، آردها، نشاستههای اصلاح شده و همین طور ترکیبات افزودنی اشاره کرد که بخش مهمی از مواد اولیه را تشکیل میدهند.
وی بیان کرد: متاسفانه بسیاری از مواد اولیه به خصوص در بخش افزودنیها، به کشور وارد میشود و صنعت غذایی ما وابسته به واردات است.
حسینی مطرح کرد: وقتی با مسائل اقتصادی و سیاسی در کشور مواجه میشویم، طبیعتا تامین این مواد اولیه با مشکلات زیادی روبرو میشود. بنابراین تمرکز ما در سالهای اخیر بر روی توسعه دانشهای فنی مرتبط با تولید این مواد اولیه بوده است.
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی عنوان کرد: یکی از حوزههایی که ما در این مجموعه ورود پیدا کردیم، مواد اولیه در حوزه افزودنیها، رنگهای طبیعی و خوراکی است که از سال ۱۳۸۷ تحقیقات دانشبنیان مربوط به این رنگها در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی استان آغاز شد.
حسینی عنوان کرد: در این مسیر با مشکلات و موانع زیادی روبرو بودیم اما خوشبختانه با همت جمعی، اعتماد به توانمندی خود، دلسرد نشدن و اصرار به درست بودن مسیر، موانع را به تدریج پشت سر گذاشتیم و در حال حاضر محصول وارد بازار شده و تامین بخشی از نیازهای کشور را در اختیار داریم و اکنون وارد عرصه صادرات نیز شدیم.
انتهای پیام
نظرات