• دوشنبه / ۲۲ دی ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99102216777

دستگیری پدرکُش در شیراز

دستگیری پدرکُش در شیراز
عکس دریافتی است.

ایسنا/فارس فرمانده انتظامی شهرستان شیراز، از دستگیری جوانی خبر داد که طی یک درگیری پدر سالمندش را کشته است.

سرهنگ فرج شجاعی گفت: پس از گزارش پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک مورد درگیری منجر به قتل در یکی از روستاهای شهرستان شیراز، بلافاصله تیمی از ماموران انتظامی در محل حاضر شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از پلیس فارس، شجاعی ادامه داد: در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد جوان ۲۸ ساله‌ای به دلیل اختلافات خانوادگی، با پدر ۶۹ ساله خود درگیر شده و در حین نزاع، پدر توسط پسر خفه می‌شود.

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز گفت: با سرعت عمل و تلاش مأموران انتظامی، قاتل بلافاصله پس از وقوع قتل در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر شد.

شجاعی خاطرنشان کرد: عاقبت اندیشی در امور، بالا بردن آستانه تحمل، داشتن مهارت حل مسئله و احترام به قانون می تواند از وقوع جرائم این چنینی جلوگیری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha