• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۷:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99110100774
  • خبرنگار : 50046

نام نویسی ۵۰۰ متقاضی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در خراسان شمالی

نام نویسی ۵۰۰ متقاضی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی ۵۰۰ متقاضی در استان خراسان شمالی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که در ذیل برنامه اشتغال فراگیر و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، جهش تولید، کمک به توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها و حمایت از کسب و کارهای خرد، کوچک و خانگی در تمامی استان‌های کشور در حال اجرا است، نام نویسی کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، حسن خوش صفا، سرپرست معاونت آموزشی این نهاد در این خصوص گفت: سهمیه استان در نام نویسی مشاغل خانگی حدود ۵۰۰ نفر برای سال جاری بود که این ظرفیت تکمیل شده است اما با توجه به اینکه ریزش هایی در ثبت نامی ها وجود دارد به همین منظور باید دو برابر میزان سهمیه در این طرح نام نویسی کنند.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام از متقاضیان راه‌اندازی مشاغل خانگی در خراسان شمالی همزمان با سایر استان‌های کشور از شهریور ماه آغاز شده و هم اکنون نیز ادامه دارد، افزود: علاقه‌مندان می توانند برای آگاهی از ظرفیت‌ها، شرایط و مزیت‌های این طرح به سامانه inhb.ir مراجعه و نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

خوش صفا ادامه داد: این طرح تحت نظارت و مدیریت معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری جهاددانشگاهی به‌عنوان یک نهاد توسعه‌ای در حال اجراست.

وی یادآورشد: حداقل سن ۱۸ سال، بومی استان محل ثبت‌نام، عدم اشتغال تمام‌وقت، نداشتن بیمه کارآفرینی(افرادی که بیمه خویش‌فرما دارند منعی در ثبت‌نام ندارند) از شرایط ثبت‌نام در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور است.

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی خراسان شمالی گفت: توجه به بازار یا همان تولید مبتنی بر بازار، توانمندسازی متقاضیان و کاهش وابستگی به تسهیلات، توجه بیش از پیش به پیشرانان ملی، منطقه‌ای، استانی و محلی، شبکه‌سازی‌های افقی و عمودی استانی و ملی، توجه به تجارت الکترونیک و فروش الکترونیکی محصولات از مهم‌ترین ویژگی‌های شاخص در اجرای این طرح است.

وی بازنگری در رشته‌های قبلی مشاغل خانگی، توجه به رشته‌های نوین نظیر برنامه‌نویسی، تولید محتوا، مترجمی، ویراستاری، مشاوره، تولید انیمیشن و همچنین توجه به نقش و جایگاه نهادهای توسعه‌ای نظیر جهاد دانشگاهی در پیاده‌سازی برنامه‌ها و سیاست‌های قانون گذار را از دیگر ویژگی های این طرح برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha