• شنبه / ۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99110402006
  • خبرنگار : 50147

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر:

باید با اعتماد به توان علمی نخبگان به سمت تولید فناوری برویم

باید با اعتماد به توان علمی نخبگان به سمت تولید فناوری برویم

ایسنا/بوشهر رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر عنوان کرد: حوزه آبزیان و اقتصاد کرانه‌ای نقش به سزایی در توسعه استان دارد که در این راستا باید برنامه‌ریزی جهت تکمیل زنجیره پرورش آبزیان را در اولویت قرار دهیم و ضمن اعتماد به توان علمی نخبگان به سمت تولید فناوری برویم.

علی احمدی‌زاده در نشست انعقاد تفاهم‌نامه بین مرکز اقیانوس‌شناسی خلیج‌فارس و جهاددانشگاهی استان بوشهر گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک نقش مهمی که استان بوشهر در توسعه منطقه و کشور دارد نیاز است مسئولین با خودباوری و توجه ویژه به توان داخلی این مهم را جامه عمل بپوشانند و از ظرفیت‌ مهم دریا و اقتصاد کرانه‌ای برای توسعه استان و کشور استفاده شود.

وی با اشاره به ضرورت نگاه ملّی مسئولان و اهمیت توانمندی علمی داخلی عنوان کرد: باید به ظرفیت نخبگان و توان آنان اعتماد شود، همچون اعتمادی که مقام معظم رهبری به جوانان و نخبگان کردند و نتیجه آن این شد که در حوزه های فناوری هسته‌ای و سلول‌های بنیادی در دنیا صاحب فناوری هستیم. اعتقاد و اعتماد به توان داخل و خودباوری می‌تواند مشکلات کشور را حل نماید.

این مسئول با اشاره به ظرفیت حوزه‌های نفت و گاز در استان بوشهر اظهار کرد: صنایع بسیار زیادی در استان بوشهر مستقر هستند و به نوعی مرکز نفت و گاز کشور هستیم؛ بنابراین حضور و استقرار نفت و گاز در استان باید موجب پیشرفت و توسعه استان شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر تاکید کرد: نماینده ها و مدیران ارشد باید از این صنعت مطالبه‌ استفاده از ظرفیت های علمی استان را داشته باشند، همچنین حوزه آبزیان و اقتصاد کرانه‌ای نقش به سزایی در توسعه استان دارد که باید برنامه‌ریزی جهت تکمیل زنجیره پرورش آبزیان را در اولویت قرار دهیم. کشورهای دیگر از جمله کشورهای شرق آسیا از این تجارت اقتصادی بسیار بهره برده اند و استان بوشهر نیز به لحاظ همجواری با خلیج فارس ظرفیت عظیمی جهت توسعه این صنعت مهم دارد.  

احمدی‌زاده با اشاره به ضرورت خودکفایی و بهره برداری از این ظرفیت‌ها گفت: باید در مرز علم و فناوری دنیا حرکت کرده و ضمن اعتماد به توان علمی نخبگان به سمت تولید فناوری برویم.

وی بیان کرد: در تدوین سند دانش بنیان و همچنین سند علم و فناوری استان برای استفاده از صنعت آبزی‌پروری و دریا در برنامه توسعه استان برنامه‌ریزی خوبی صورت نگرفته است که نیازمند است این اسناد بالادستی با توجه به ظرفیت های بالقوه استان تدوین و اجرا شود.

این مسئول تصریح کرد: باید از ظرفیت دانشگاه ها و مراکز علمی استان در توسعه استان بهره برد و دانشگاه ها در کنار آموزش و وظایف ذاتی خود در کارآفرینی، تجاری‌سازی محصول، شتاب‌دهی اکوسیستم کسب و کار و فناوری نقش آفرینی کنند.

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر اظهار کرد: مشکل استان عدم هم‌افزایی بین دانشگاه ها و عدم تعریف نقش علمی برای دانشگاه ها و مراکز علمی است و به همین دلیل تداخل فعالیت‌ها و موازی کاری در حوزه‌های مختلف وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha