• شنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99111107750
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

استاندار:

۳۶۹۵ پروژه عمرانی، خدماتی و اقتصادی همزمان با دهه فجر در آذربایجان شرقی افتتاح می‌شود

۳۶۹۵ پروژه عمرانی، خدماتی و اقتصادی همزمان با دهه فجر در آذربایجان شرقی افتتاح می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی از افتتاح و بهره‌برداری ۳۶۹۵ پروژه عمرانی، خدماتی و اقتصادی در سراسر استان همزمان با دهه فجر خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه‌ها در مجموع ۴۶۲۵ میلیارد تومان اعتبار ریالی و ۳۰ میلیون و ۹۷۱ هزار یورو و ۲۰۰ هزار دلار اعتبار ارزی هزینه شده است.

محمدرضا پورمحمدی با بیان این‌که از مجموع این پروژه‌ها، ۵۶ پروژه از طرح‌های ملی است، افزود: ۱۰۹۲ پروژه در مناطق شهری و ۲۶۰۳ پروژه در مناطق روستایی اجرا شده است.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع پروژه‌های قابل بهره‌برداری در دهه فجر، ۳۳۸۷ طرح با اعتبار ۱۳۸۳ میلیارد تومان در حوزه عمرانی و خدماتی و ۳۰۸ طرح با اعتبار ۳۲۴۲ میلیارد تومان، ۲۰۰ هزار دلار و ۳۰ میلیون و ۹۷۱ هزار یورو در حوزه‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری است.

وی در تشریح مهم‌ترین پروژه‌های قابل افتتاح استان در دهه فجر امسال، گفت: ۳۰ پروژه‌ عمرانی و ۴۴ پروژه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، ۸۸ پروژه در حوزه‌ شهرداری‌ها و ۲۳۶ پروژه‌ دهیاری، ۱۲ پروژه‌ آموزشی، ۱۵ پروژه‌ بهداشتی و درمانی و ۲۲ پروژه‌ عمرانی در حوزه شهرک‌های صنعتی از جمله این طرح‌ها است.

پورمحمدی اضافه کرد: ۲۶ کیلومتر از خط پشتیبان خط اول آبرسانی تبریز، بیمارستان آذرشهر، توسعه واحد پلی‌اتیلن پتروشیمی تبریز و ساختمان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از جمله مهم‌ترین پروژه‌های استان هستند که به همراه ۱۰۰ها پروژه دیگر در دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی هم‌چنین از آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح با اعتبار ۴۶ میلیارد تومان در دهه فجر امسال خبر داد.

وی در تشریح عملکرد هشت ساله دولت تدبیر و امید در حوزه‌های اقتصادی و عمرانی استان، گفت: در این مدت ۲۶ هزار و ۲۵۷ پروژه با اعتبار ۴۲ هزار میلیارد تومان، یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون یورو و ۱۰۰ میلیون و ۷۵۳ هزار دلار در حوزه‌های مختلف اجرا و افتتاح شده است.

به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، استاندار خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها در مناسبت‌های مختلف مانند دهه فجر و هفته دولت هر سال، تقدیم مردم استان شده است و علاوه بر آن در دو سفر استانی رئیس جمهور به استان نیز ۱۸۷۵ پروژه با اعتبار بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان افتتاح شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha