• شنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99111107852
  • منبع : بوشهر

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر:

اولین راهبرد اشتغال کمیته امداد توسعه فعالان کسب و کار است

 اولین راهبرد اشتغال کمیته امداد توسعه فعالان کسب و کار است

ایسنا/بوشهر مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر، مدل اشتغال مددجویان این نهاد را الگوی ایرانی-اسلامی رفع بیکاری در کشور دانست و عنوان کرد: کمیته امداد به دور از همه هیاهوها و کشمکش‌های سیاسی و اقتصادی، رفع نیازهای ضروری خانوارهای محروم، ضرورت های فرهنگی و بهداشتی و درمانی، مسکن، اشتغال و خودکفایی مددجویان و ده‌ها خدمت دیگر را تا مرحله ثبات خانواد ها در اولویت برنامه های کاری خود دارد.

احمد لطفی با بیان اقدامات و فعالیت های این نهاد در راستای توانمند سازی مددجویان و تشریح راهبردهای اصلی اشتغال این نهاد گفت: کمیته امداد به دور از همه هیاهوها و کشمکش‌های سیاسی و اقتصادی، رفع نیازهای ضروری خانوارهای محروم، ضرورت های فرهنگی و بهداشتی و درمانی، مسکن، اشتغال و خودکفایی مددجویان و ده‌ها خدمت دیگر را تا مرحله ثبات خانوارها در اولویت برنامه های کاری خود دارد.

وی با بیان اینکه اولین راهبرد اشتغال کمیته امداد توسعه فعالان کسب و کار است گفت: در این راهبرد به فعالانی از جمله خیرین کارآفرین، جهادگران کارآفرین، موسسات مشاوره شغلی، آموزشگاه‌های کسب و کار، موسسات کاریابی، کارفرمایان، شهرک های صنعتی، مناطق ویژه اقتصادی، کارآفرینان حرفه ای، پارک های علم و فن آوری، شرکت های فنی مهندسی و دانش بنیان، فروشگاه‌های فیزیکی و مجازی، بانک ها و موسسات مالی، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای محلی که در این زمینه کمک کار امداد هستند می توان اشاره کرد.

این مسئول بهبود فضای کسب و کار را دومین راهبرد اشتغال کمیته امداد عنوان کرد و افزود: کمیته امداد در تلاطمات اقتصادی فعلی در کنار مجریانی که در سنوات اخیر اقدام به راه اندازی فعالیت اقتصادی نمودند است و به افرادی که قصد ورود به بازار کار را دارند هم مساعدت لازم صورت می گیرد.

لطفی با اشاره به سومین راهبرد این نهاد با تمرکز بر شش زنجیره ارزش ویژه (از جمله فن آوری اطلاعات، تولید گوشت قرمز و شیر، تولید گوشت مفید سفید، اسباب بازی، فرش و صنایع دستی، گوهرتراشی) گفت: الگوی ما در این شش زنجیره، شناسایی حلقه های ضعیف و مفقود و تقویت حلقه زنجیره های ارزش است.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر تصریح کرد: شبکه‌ای از ۶۰ کارشناس مجرب و آموزش دیده، ۷ مرکز نیکوکاری کارآفرینی و ۶۳ جهادگر کارآفرین مهارت دیده در سراسر استان در جهت ایجاد اشتغال پایدار مددجویان تحت حمایت این نهاد تلاش می کنند.

وی با بیان اینکه کارشناسان اشتغال این نهاد علاوه بر نظارت و مشاوره، در حوزه پایدارسازی مشاغل نیز ورود خواهند کرد، گفت: در این حوزه در صورت نیاز تسهیلات تکمیلی هم به نیازمندان پرداخت خواهد شد.

این مسئول مدل اشتغال مددجویان این نهاد را الگوی ایرانی-اسلامی رفع بیکاری در کشور عنوان کرد و گفت: مطابق با مدل جدید اشتغال امداد "الگوی اسلامی ایرانی رفع بیکاری" با کمک کارآفرینان حرفه "راهبران شغلی" به تکمیل زنجیره‌های ارزش حرفه های مختلف و رفع بیکاری گروه های هدف امداد کارسازی های لازم صورت می پذیرد.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر خاطرنشان کرد: در حوزه بازاریابی و فروش محصولات تولیدی و با ارزش مددجویان با کمک مجتمع اقتصادی کمیته امداد به صورت ویژه ورود کرده و حمایت می کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha