• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99111410480
  • خبرنگار : 50046

۴ حفار غیرمجاز در جاجرم دستگیر شدند

۴ حفار غیرمجاز در جاجرم دستگیر شدند

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی خراسان شمالی از کشف و ضبط یک دستگاه فلزیاب و دستگیری چهار حفار غیرمجاز در جاجرم خبر داد.

سرهنگ حسین اصغر قنبرزاده  اظهارکرد: با توجه به همکاری این یگان با نیروی انتظامی جاجرم، گزارشی مبنی بر نگهداری فلزیاب در منزل شخصی و قصد حفاری دریافت شد.

به‌گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی، وی تصریح کرد: مأموران کلانتری مرکزی شهرستان جاجرم، پس از بررسی گزارش و صحت آن، با هماهنگی مقام قضایی، این منزل را مورد بازرسی قرار دادند و در داخل منزل یک دستگاه فلزیاب کشف شد.

قنبرزاده افزود: چهار متهم این پرونده دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی عنوان کرد: بر اساس قانون، هرگونه حفاری بدون استعلام از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تخلف محسوب ‌شده و با متخلفان به‌شدت برخورد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha