• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99111410519

استاندار تاکید کرد

لزوم جذب تسهیلات اقتصاد مقاومتی در فارس

لزوم جذب تسهیلات اقتصاد مقاومتی در فارس
عکس آرشیوی است.

ایسنا/فارس استاندار فارس بر لزوم جذب کل تسهیلات طرح‌های اقتصاد مقاومتی و سهم یارانه‌ای اختصاص یافته به این استان توسط دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.

عنایت‌الله رحیمی سه‌شنبه ١۴ بهمن در جلسه ستاد اقتصادی مقاومتی فارس، ضمن تبریک دهه فجر و میلاد حضرت زهرا(س)، خواستار ورود فعال تر دستگاه‌های اجرایی استان برای اخذ تسهیلات اقتصاد مقاومتی و یارانه‌ای شد و گفت: اگر این موضوع در دستور کار دستگاه‌ها قرار نگیرد، استان‌های دیگر از آن استفاده خواهند کرد و ما محروم خواهیم شد.

رحیمی با تأکید بر جذب تسهیلات بانکی و یارانه‌ای برای استان، گفت: باید سهم یارانه‌ای فارس که با اعتباری بالغ بر ٨٢ میلیارد تومان توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تأمین شده در راستای اجرای پروژه‌های مصوب اقتصاد مقاومتی استفاده شود.

استاندار و رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی استان فارس همچنین بر لزوم ارتباط بیشتر و بهتر بین بانک‌ها با حوزه صنعت و کشاورزی و میراث فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه تعداد ٧٧ پروژه مورد بررسی قرار گرفت که ٣٣ پروژه برای اجرا در اولویت قرار داده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha