• پنجشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99111611982
  • خبرنگار : 50204

شفاپور خبر داد:

برگزاری جشنواره مد و لباس فجر با موضوع "بهشت کاشان"

برگزاری جشنواره مد و لباس فجر با موضوع "بهشت کاشان"

ایسنا/مرکزی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: دهمین جشنواره مد و لباس فجر با موضوع "بهشت کاشان" در بهمن ماه برگزار می شود .

سیده راضیه شفاپور عصر روز گذشته، چهارشنبه ۱۵ بهمن در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره مد و لباس استان مرکزی اظهار کرد: کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در سال ۸۵ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و تشکیل آن بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد گذاشته شد. لباس فرهنگی است که ممی‌تواند تمام افکار و آرمان‌ها را نشان دهد و خاستگاه مد و لباس یک خاستگاه ویژه و ارزآور برای هر جامعه محسوب می‌شود.

وی افزود: جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، رویدادی بزرگ در این حوزه است که به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی در بخش های مختلف برگزار می شود که" کاشان" موضوع نخستین حضور مد و لباس در این جشنواره است چراکه تداعی کننده فرهنگ غنی تاریخ اسلام و ایران در ذهن طراحان است‌ و امیدواریم فعالان این حوزه در جشنواره فجر حضوری جدی داشته باشند.

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با بیان اینکه برای نخستین بار آیین نامه جشنواره مد و لباس کشور به امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید، گفت: طراحان خوبی از ایران در رویدادهای مهم دنیا شرکت می‌کنند و در استان مرکزی نیز ظرفیت های خوبی در حوزه طراحی وجود دارد که این ظرفیت و توان باید در عرصه بین المللی ارائه شود.

شفاپور  اضافه کرد: طراحی قلب تمام صنایع است و توان طراحان آنقدر بالاست که می‌توانند با طراحی تمام صنایع را تحت پوشش قرار دهند.

وی ادامه داد: در دوران شیوع کرونا نیز طراحان کشور و استان مرکزی اقدامات خوبی انحام دادند و بعد از کادر درمان در خط مقدم حضور داشتند و با تولید ماسک اقدامات خوبی را انجام دادند.

شفاپور بیان کرد: در تلاش هستیم طراحی مد و لباس را به عنوان یک صنعت تولید کننده در کشور مطرح کنیم و این مهم بواسطه تعامل، همکاری و حمایت سازمان صنعت معدن و تجارت محقق می شود .

 شفاپور با اشاره به جشنواره ملی لباس کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: نسل‌های آینده را باید به درستی پرورش داد و لباس کودکان و نوجوانان را در این عرصه باید جدی تلقی کرد تا به سمت سلامت این قشر پیش برویم، می‌توان با تلفیق لباس‌های سنتی و نیازهای امروز کودکان و نوجوانان پوشاکی مناسب طراحی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha