• پنجشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۲۰:۲۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99111612345
  • خبرنگار : 50212

قربانی خبر داد:

بهره برداری از ۵۸۱۱ پروژه روستایی در دهه فجر ۹۹

بهره برداری از ۵۸۱۱ پروژه روستایی در دهه فجر ۹۹

ایسنا/مرکزی معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: در دهه فجر امسال ۵۸۱۱ پروژه در روستاهای کشور با اعتباری بالغ بر ۱۱۶۷ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

علی قربانی امروز پنجشنبه 16 بهمن در حاشیه بازدید و افتتاح چند طرح عمرانی و اقتصادی در ساوه و زرندیه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروژه ها در زمینه های بهسازی معابر، بوستان های روستایی، چمن مصنوعی، آتش نشانی و ... احداث شده اند.

وی در خصوص برنامه های سازمان دهیاری های کشور برای بهبود ساختار تشکیلاتی دهیاری ها اظهار کرد: حود دو ماه قبل ساختار تشکیلاتی دهیاری ها به تمام استانداری های کشور ابلاغ شده و دهیاری ها پس از ۲۲ سال، برای اولین بار دارای ضوابط تشکیلاتی و ساختار سازمانی شدند.

وی تصریح کرد: بر اساس این ساختار، برای دهیاری های درجه یک و دو، ۶ پست، سه و چهار، ۹ پست و پنج و شش، ۱۱ پست تعریف شد و هفته آینده دستورالعمل بکارگیری نیروی انسانی در دهیاری ها به استانداری های سراسر کشور ابلاغ می شود و متعاقب آن شرایط احراز این پست ها و نحوه بکارگیری و رشته های تحصیلی افراد برای تصدی این سمت طی هفته آینده اعلام می شود.

قربانی با بیان اینکه طبق ماده ۷۶ قانون شوراها، دهیار توسط شورا به مدت ۴ سال انتخاب می شود و انتخاب مجدد وی بلامانع است، افزود: دهیار مدیر است و مدیر را راسا نمی شود استخدام کرد، در واقع دهیاری یک سمت است نه پست.

وی افزود: برای اینکه در بحث امنیت شغلی دهیارها گام برداریم، هم از طریق اصلاح آیین نامه استخدامی دهیاری ها در دولت حرکت هایی را شروع کردیم و هم با اضافه کردن بندی به لایحه اصلاح و الحاق موادی به قانون دهیاری های کشور که هفته گذشته در هیات دولت تصویب شد، زمینه ای فراهم شود که اگر کسی دهیار بود و به هر دلیلی از این سمت کنار رفت بدون آزمون در پست هایی که تعریف کرده ایم بکار گرفته شد.

قربانی اظهار کرد: در فرایند عزل دهیاران نیز تلاش می شود با ابلاغ دستورالعمل هایی که داریم از کنار گذاشته شدن این افراد براساس دلایل شخصی و سلیقه ای جلوگیری و امور طبق روال و ضوابط قانونی پیگیری شود.

قربانی گفت: این امور را از طریق مجلس و دولت پیگیری می کنیم و به محض اینکه به نتیجه برسد می توانیم گام های محکمی در راستای تامین امنیت شغلی دهیاران برداریم، هرچند در گذشته هم گام هایی در این زمینه برداشته ایم از جمله اینکه با اصلاح آیین نامه استخدامی دهیاری ها، سوابق دهیار، سوابق دولتی محسوب می شود و دهیارهایی که چند سال سابقه دهیاری داشته اند اگر در دستگاهی استخدام شوند به میزان سال های دهیار بودنشان دارای سابقه شغلی خواهند بود.

وی با بیان اینکه مشکل بیمه دهیاران نیز رفع شده اظهار کرد: درخصوص فرایند اصلاح آئین نامه اجرایی نحوه انتخاب دهیار هم اصلاحاتی انجام شد و سعی شد مثلا در دهیاری های کوچک چند دهیاری به یک دهیار سپرده شود تا بتوانیم به آنها حقوق تمام وقت پرداخت کنیم.

قربانی اظهار کرد: دهیاری ها نهادهایی نوپا بوده و دولت های محلی محسوب می شوند و شوراها پارلمان های محلی هستند و هر دو نقش مهمی در توسعه دارند. در اصول ۶ و ۷ و ۱۰۰ و ۱۰۷ قانون اساسی اتکای کشور به آرای عمومی و مردم است و برای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور، به غیر از امور سیاسی، امنیتی و دفاعی، مابقی امور باید به مردم سپرده شود.

وی گفت: تلاش می کنیم در بحث عزل دهیارها از اعمال سلیقه شخصی جلوگیری شود و در مورد شوراها هم با ایجاد ردیف هایی در قانون بودجه، شورا به عنوان یک نهاد برنامه ریز و یک نهاد قانونگذار و سیاستگذار نقش بی بدیلی در توسعه محلی داشته باشد و استقلال نهاد شورا خدشه دار نشود، تا جایی که حق الجلساتی که به اعضای شورا پرداخت می شود نیز تلاش می کنیم در بودجه به صورت سالیانه دیده شود و آنها وابستگی به نهاد دهیاری نداشته باشند.

قربانی همچنین اظهار کرد: طبق ماده ۲۳ قانون جرایم راهنمایی و  رانندگی ۶۰ درصد اعتباراتی که در داخل شهرها و روستاها اخذ می شود به دهیاری ها و شهرداری ها داده می شود، بر این اساس پیرو بخشنامه ای که به استانداری ها اعلام شده، آنها از همین محل می توانند دوربین های مداربسته بخرند و برای جلوگیری از سرقت و افزایش امنیت، در روستاها نصب شود.

به گزارش ایسنا، در جریان سفر معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به ساوه و زرندیه، ۸ طرح صنعتی و خدماتی به بهره برداری رسید.

در این سفر فاز اول شرکت باوندپایاتاب واقع در منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه تولید کننده لامپ LED با سرمایه گذاری اولیه ۲۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای ۶۰ نفر افتتاح شد.

بهسازی معابر سنگ فرش روستای سیلیجرد به طول سه هزار متر مربع با صرف هزینه ۳۲۰ میلیون تومان، زمین چمن مصنوعی روستای جلال آباد با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۳۸۵ میلیون تومان و کفپوش پیاده رو با اعتبار یک میلیارد و ۷۰۰ میلیارد تومان در سطح ۶۵۰۰ متر مربع و طرح بهسازی پیاده رو روستای یل آباد به طول ۴ هزار متر مربع با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۴۵۰ میلیون تومان از دیگر طرح هایی بود که با حضور معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور افتتاح شد.

افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای صدرآباد واقع در شهرستان زرندیه به مساحت ۸۰۰ متر مربع و با صرف هزینه ۳۸۰ میلیون تومانی، افتتاح زیرسازی و آسفالت معابر روستای صدرآباد به طول ۵ هزار مترمربع با صرف هزینه‌ای بالغ بر۷۳۰ میلیون تومان، همچنین افتتاح زیرسازی و آسفالت معابر روستای حسین‌آباد به طول چهار هزار متر مربع با صرف ۴۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات دهیاری‌ها و نیز افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای ورده به مساحت ۸۰۰ متر مربع و با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۳۸۰ میلیون تومان با مشارکت خیرین دهیاری و شورای اسلامی روستای ورده از طرح‌های افتتاحی امروز در شهرستان زرندیه با حضور معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بود.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha