• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 99112015336
  • خبرنگار : 71631

لغو سفرهای بهاری در جهان به‌دلیل کرونا

لغو سفرهای بهاری در جهان به‌دلیل کرونا

با وجود نگرانی‌های ناشی از گسترش انواع جدید ویروس کرونا انتظار می‌رود آمار سفرها در بهار پیش رو کاهش پیدا کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آسوشیتدپرس، کارگران چینی که برای تعطیلات سال نو به شهرهای‌شان سفر می‌کنند، دانشجویان آمریکایی که برای فصل بهار به جاده‌ها و سواحل می‌روند و آلمانی‌ها و بریتانیایی‌هایی که برای «عید پاک» به سواحل مدیترانه‌ای سفر می‌کنند، مجموعه‌ای از سفرهای سالانه اواخر زمستان و اوایل بهار را تشکیل می‌دهند.

به دلیل نگرانی‌ها از گسترش انواع جدید ویروس کرونا محدودیت‌های جدیدی برای فصلی که معمولا فصل شلوغ سفری سال است اعمال شده است. این یعنی مشکلات شرکت‌های هواپیمایی، هتل‌ها، رستوران‌ها و مقاصد گردشگری که بیش از یک سال است با پیامدهای ناشی از این همه‌گیری دست و پنجه نرم می‌کنند باز هم افزایش پیدا می‌کند و روند بهبود اقتصاد در کشورهایی که گردشگری سهم بزرگی در درآمد آن‌ها دارد بیش از پیش کاهش پیدا می‌کند.

دانشکده‌های ایالات متحده تعطیلات بهاری را لغو کرده‌اند تا از سفر دانشجویان جلوگیری کنند.

در ایستگاه‌های اتوبوس و قطار چین هم نشانه‌ای از رفت و آمدهای سالانه جشن سال نو وجود ندارد. دولت چین از مردم خواسته به دلیل گسترش ویروس کرونا از سفر کردن خودداری کنند. فقط پنج مورد از ۱۵ ایستگاه بازرسی راه‌آهن مرکزی پکن تعطیل نیستند.

تعطیلات سال نو چینی که معمولا از ۱۲ فوریه آغاز می‌شود، صدها میلیون نفر از چینی‌ها را راهی شهر زادگاه یا مقاصد گردشگری می‌کند. برای میلیون‌ها کارگر مهاجر، معمولا این تعطیلات تنها شانس بازدید از شهر زادگاه‌شان در طول سال است.

مقام‌های چین پیش‌بینی می‌کنند ۱.۷ میلیون سفر در طول این تعطیلات انجام شود که البته نسبت به سال ۲۰۱۹، ۴۰ درصد کاهش پیدا می‌کند. سفر از «پکن» و «چنگدو» واقع در جنوب‌غربی هم با ۷۵ درصد کاهش همراه است.

در نقاط مختلف جهان نیز محدودیت‌های سفری مختلفی اعمال شده است. «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات‌متحده محدودیت‌ها برای مسافران چند کشور اروپایی را تغییر داده است. همچنین شهروندان آمریکایی که قصد بازگشت به کشور را دارند ملزم به ارائه نتیجه منفی بودن آزمایش کرونا شده‌اند.

در تایلند، جایی که حدود یک‌دهم مردم برای گذران زندگی وابسته به گردشگری هستند، سفر مسافران خارجی با قرنطینه  اجباری دوهفته‌ای در هتل‌های تعیین‌شده همراه است. در سال ۲۰۲۰ شمار گردشگران در تایلند به کمتر از هفت میلیون نفر رسید و انتظار می‌رود این آمار در سال جاری به ۱۰ میلیون نفر برسد درحالی که در سال ۲۰۱۹ آمار گردشگران ۴۰ میلیون نفر اعلام شده بود.

با توجه به اعلام سازمان جهانی گردشگری، سفرهای بین‌المللی در سال گذشته ۷۴ درصد کاهش داشته است که به دنبال آن ۱.۳ تریلیون دلار خسارت و ۱۲۰ میلیون شغل در خطر نابودی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۱:۳۵

با سلام و احترام ، متاسفانه انچه که امروز در اخبار داخلی متوجه شدم این بود که جناب آقای رحمانی فضلی اعلام کردن که چنانچه مردم در روزهای پیش رو پروتکل ها را رعایت کنند ، شاید تصمیم جدیدی در خصوص گشایش سفرها برای مردم لحاظ کنند . اینک که کل کشور های دنیا دارند به شکل و شیوهای سخت تری محدودیت های کرونایی را وضع و راعیت می کنند و همچنین سفر ها را لغو می کنند این شکل صحبت های ایشان جای بسی تعجب و نگرانی دارد. باید امسال همانند سال گذشته محدودیت ها البته کمی زودتر و سخت گیرانه تر اعمال شوند تا با افزایش میزان مبتلا به ویروس و مرگ و میر آن مواجه نشویم.