• چهارشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99112921902
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

برخورد اتوبوس با تویوتا در مسیر چابهار - کنارک ۲ کشته و ۳ مجروح برجا گذاشت

برخورد اتوبوس با تویوتا در مسیر چابهار - کنارک ۲ کشته و ۳ مجروح برجا گذاشت

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر سیستان وبلوچستان گفت: برخورد یک دستگاه اتوبوس با یک دستگاه تویوتا در مسیر چابهار - کنارک ۲ کشته و سه مجروح برجا گذاشت.

به گزارش ایسنا دکتر نادرستوده افزود: این حادثه رخ به رخ اتوبوس و تویوتاهایس در کیلومتر ۲۰ مسیر چابهار - کنارک اتفاق افتاد.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهربیان کرد: متاسفانه دو نفر از سرنشینان تویوتاهایس بدلیل شدت صدمات وارده در دم فوت و سه نفر دیگر نیز دچار مصدومیت شدند.

وی گفت: سه مصدوم این حادثه نیز پس از ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی برای ادامه درمان تخصصی توسط دو دستگاه آمبولانس به بیمارستان امام علی(ع)چابهار منتقل شدند.

ستوده تصریح کرد: افراد توجه داشته باشند رانندگی با سرعت مطمئنه می‌تواند از بروز بسیاری سوانح و تلفات جاده‌ای در این ایام جلوگیری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha