• سه‌شنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۸:۵۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99120503939
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مشاور فرمانده کل سپاه:

مسئولان، شهدا را الگوی خود قرار دهند

مسئولان، شهدا را الگوی خود قرار دهند

ایسنا/اصفهان مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مسئولان باید در برابر مردم پاسخگو باشند چرا که شهدا هستی خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا امروز استقلال و سربلندی داشته باشیم.

سردار اسماعیل کوثری، امروز (سه شنبه- ۵ اسفند) در آیین بزرگداشت روز حماسه و ایثار شهرستان خمینی شهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید خرازی و شهید همت، اظهار کرد: مردم خمینی شهر در عملیات خیبر در سال ۱۳۶۲ با جانفشانی از میهن اسلامی دفاع کردند. از همان رزمندگان حاج قاسم ها و حججی ها می آیند و در برابر دشمن صف آرایی می کنند و سربلند بیرون می آیند.  

وی در مورد عملیات خیبر، اظهار کرد: رزمندگان با نشاط در برابر دشمن صف آرایی کرده بودند. عملیات با سختی زیادی انجام شد و شهید خزاری با نشاط خاصی این عملیات را هدایت می کرد. از سمت چپ هم لشکر ۲۸، خطوط دفاعی دشمن را شکست تا در برابر دشمن خط محکمی را تشکیل دهند.

به گزارش ایسنا، مشاوره فرمانده کل سپاه افزود: ارتش بعث عراق با تمام توان خودش به میدان آمد و فشار را بر رزمندگان زیاد کرد و برای به خطر نیفتادن بصره بعثی ها به شدت مقاومت می کردند.

وی در مورد شهید خرازی گفت: وقتی خط مقدم رفتم دیدم که حاج حسین خزاری دروبین به دست منطقه را بررسی می کرد تا بتواند دقیقا عملیات را فرماندهی کند. چند روز پس از آن مطلع شدم که حاج حسین ترکش خورده و یک دستش را از دست داده است. ایشان تا سه سال بعد که سال ۱۳۶۵ شهید شدند یک لحظه هم جبهه را ترک نکردند. با چنین فرمانده هایی رزمندگان ما رشادت و ایثارگری می کردند.

کوثری با بیان اینکه تحول الهی در چهره رزمندگان و شهدا قابل مشاهده بود، تصریح کرد: اینها برای نوجوانان درس است. وقتی تمام قدرت های جهان در برابر ایران متحد شدند آیا امام ما جز گوینده احکام الهی و حقیقت بود؟ چرا که به گفته ایشان با دست خالی بر دو ابرقدرت و طاغوت جهان پیروز شدیم.

وی پیروزی ایران را معجزه الهی دانست و گفت: امکانات ما نسبت به دشمن اندک بود. رفتار رزمندگان آن چنان بود که اگر ما از دشمن ۷۲ هزار اسیر گرفتیم ۸هزار نفر آنها داوطلب شدند که در لشکر ایران بجنگند و ۵۰۰ نفر از این افراد شهید شدند. این یعنی ایجاد تحول و ایجاد جبهه حق و خانواده های شهدا باید به خود افتخار کنند چرا که شهدا کاری کردند که عین صحنه عاشورا را به وجود آوردند.

مشاوره فرمانده سپاه پاسداران، اظهار کرد: سه گردان تنها از خمینی شهر دائما در جبهه بودند و با شهادت آن ها افراد جایگزین می شدند.  

کوثری افزود: این یادواره ها برای این است که بگوییم مسئولان از رفتار شهدا یاد بگیرند و باید اعمال آن ها را در سمت هایی که در آن قرار داریم الگوی خود کنیم. شهدا منش و اخلاق نیکو داشتند و مردم نیز با همین روحیه باید اصلح ترین فرد را در انتخابات انتخاب کنند. مسئولان باید پاسخگوی مردم باشند چرا که شهدا هستی خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا امروز عزتِ استقلال و سربلندی را داشته باشیم.

همچنین مسعود احمدی نیا_ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان گفت: حفظ یاد و نام شهدا در طول دوران انقلاب اسلامی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از ضروریات جامعه است. در همین راستا باید از ظرفیت رسانه ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کنیم. چرا که جریان سازی به اعتبار فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه موجب کاهش مشکلات می‌شود.

وی آمار شهدای استان اصفهان را ۲۳ هزار و ۵۰۰ شهید اعلام کرد و افزود: ۱۰ درصد از ایثارگران استان، خمینی شهری هستند. این شهرستان ۴ هزار جانباز و ۱۵ هزار رزمنده دارد که در این زمینه در رتبه های اول استان و کشور قرار دارد.  

احمدی نیا در پاسخ به خبرنگار ایسنا در مورد مشکلات بیمه جانبازان و خانواده شهدا گفت: خدمات درمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران تقریبا به روز شده و فاصله زمانی آن اصلاح شده و در این زمینه مشکلی نداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha