• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۲۰:۱۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99121814053

مدیر حوزه های علمیه تاکید کرد

اهمیت نظام تربیتی در هویت‌سازی جدید حوزه‌های علمیه

اهمیت نظام تربیتی در هویت‌سازی جدید حوزه‌های علمیه

ایسنا/قم مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: نظام تربیتی در تمامی طرح‌های حوزوی اهمیت زیادی دارد و آماده‌سازی این طرح نیازمند نظامی سنجیده و پیچیده برای هویت‌سازی جدید حوزوی است.

آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، امروز در دیدار مدیر و اساتید مدرسه علمیه معصومیه، ضمن تقدیر از فعالیت‌ها و تلاش‌های اساتید این مدرسه علمیه، گفت: روابط حوزه و دانشگاه پدیده جدیدی است که در کشورمان و در قرن اخیر شکل گرفته است و ناظر به مباحث اجتماعی و احیاناً سیاسی و تاریخی، مفید و گاهی زیان‌بار بوده است.

وی ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی با شکل‌گیری هسته‌های اولیه عرصه‌های گوناگون و منظومه‌های جدید، آرام آرام در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی، شاهد درهم تنیدگی منظومه‌های حوزوی و دانشگاهی بودیم که در قالب ساختارها و گاهی در قالب رشته‌ها خود را نشان داده است.

مدیر حوزه‌های علمیه بر اهمیت توجه به پیشینه تاریخی ارتباط حوزه و دانشگاه تأکید کرد و افزود: باید برای اساتید و کادر اجرایی حوزه، پیشینه مباحث علم و دین و مباحث حوزه و دانشگاه در قالب‌های مختلف کارگاهی تدریس و ارائه شود.

اعرافی تصریح کرد: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پدیده‌های مختلفی ناظر به مناسبت‌ها و ارتباطات حوزه و دانشگاه تقویت و شکل گرفته است که از جمله آن می‌توان به مواردی چون نظام علوم اسلامی دانشگاه، علوم انسانی اسلامی در دانشگاه و طلابی که در دانشگاه حضور دارند و… اشاره کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: برای نخستین بار است که حوزه مبتنی بر تمام زحمات پیشینیان، به شکل نسبی از منظومه جامعی از اسناد و طرح‌ها برخوردار است.

اعرافی ادامه داد: در تکمیل بحث‌ها، باید ارتباط با طرح‌های موجود به ویژه درخت‌واره رشته‌ها، جدی گرفته شده و در عین روشن‌سازی اتصال طرح را با راهنمای ۱۰ یا ۲۰ ساله حوزه و رشته‌هایی که با تحصیلات طلاب دانشگاهی در ارتباط است، در اولویت اجرا قرار بگیرد.

وی ضمن تأکید بر اهمیت نظام تربیتی در تمامی طرح‌های حوزوی، گفت: با توجه به اهمیت این مبحث، آماده‌سازی این طرح نیازمند نظامی سنجیده و پیچیده برای هویت‌سازی جدید حوزوی است.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه مدرسه علمیه معصومیه نیازمند توجه به چند بخش مهم است، گفت: راه‌اندازی مرکز تخصصی جامع و ناظر به پوشش رشته‌های متناسب با ظرفیت‌ها از الزاماتی است که باید اجرایی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha