• چهارشنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99122015135
  • منبع : نمایندگی مازندران

تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی مازندران در نوروز ۱۴۰۰

تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی مازندران در نوروز ۱۴۰۰

ایسنا/مازندران مدیرکل دامپزشکی مازندران از تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، محمدحسن گلپایگانی اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان از ۲۵ اسفند جاری طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی آغاز  و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه هدف از اجرای این طرح را در نوروز ۱۴۰۰ ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآورده‌های خام دامی و رفاه حال شهروندان عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی  در سطح استان در دو شیفت کاری صبح و عصر با انجام بازدیدهای سرزده خود بر این مراکز نظارت دقیق می‌کنند.

گلپایگانی مراکزی که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارند را کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی، مراکز عرضه ماهی، گوشت قرمز، رستوران‌ها، هتل‌ها، کبابی‌ها، چلوکبابی ها،قصابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی برشمرد.

مدیرکل دامپزشکی استان مازندران از شهروندان خواست مواد پروتئینی خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی خریداری و در هنگام خرید ضمن استفاده از محصولات بسته بندی شده، به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین لوگوی دامپزشکی بر محصول توجه داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.