• چهارشنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۹:۰۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99122015887
  • خبرنگار : 50187

واکسیناسیون کرونا در مراکز بهزیستی استان کرمان آغاز شد

واکسیناسیون کرونا در مراکز بهزیستی استان کرمان آغاز شد

ایسنا/کرمان مرحله اول واکسیناسیون کووید ۱۹ سالمندان مقیم در مراکز شبانه‌روزی استان کرمان و مراقبین فعال در این مراکز با حضور کارشناسان مسئول بهزیستی، مرکز بهداشت و اورژانس ۱۱۵ در سراهای سالمندان کرمان آغاز شد.

"عباس صادق زاده" مدیرکل بهزیستی با بیان اینکه سالمندان و مراقبین مراکز شبانه‌روزی یکی از گروه‌های پرخطر در مقابل ویروس کرونا هستند، گفت: انجام واکسیناسیون این قشر از جامعه هدف بهزیستی علاوه بر پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامت آنان، کرامت انسانی این افراد را هم به خوبی مد نظر داشته چرا که انتشار اخبار گوناگون مبنی بر آسیب پذیر بودن این قشر اثرات روانی بر آنان داشته که این اقدام در ایجاد آرامش در میان آنان تاثیر به سزایی داشته است.

وی افزود: در مرحله اول این واکسیناسیون ۳۶۲ نفر از سالمندان استان کرمان شامل ۲۸۲ نفر در کرمان و ۸۰ نفر در شهرستان بم واکسینه خواهند شد.

صادق زاده تصریح کرد: امروز سالمندان و پرسنل فعال یک مرکز در کرمان به تعداد ۶۵ نفر بدون هیچگونه مشکل و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی واکسینه شدند و هم اکنون نیز واکسیناسیون مرکز دوم با جمعیت تقریبی ۷۰ نفر آغاز شده که این روند تا تکمیل واکسیناسیون افراد مشمول ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha