• جمعه / ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ / ۲۳:۲۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99122216819
  • منبع : نمایندگی زنجان

به دلیل وقوع کولاک شدید؛

آزادراه زنجان - قزوین مسدود شد

آزادراه زنجان - قزوین مسدود شد

ایسنا/زنجان یک مسئول در اداره‌کل راهداری استان زنجان گفت: به علت بارش برف و وقوع کولاک شدید، آزادراه زنجان - قزوین مسدود است.

محمد محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: آزادراه زنجان - قزوین به علت بارش برف و کولاک شدید تا اطلاع ثانوی مسدود است و تردد از مسیر جایگزین در محور قدیم زنجان - قزوین انجام می‌شود.

وی به انسداد آزادراه زنجان - تبریز در حوزه استحفاظی استان آذربایجان‌شرقی اشاره کرد و گفت: این محور نیز به دلیل بارش برف، کاهش دید و نداشتن ایمنی کافی، مسدود اعلام شده است.

مسئول مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان، وضعیت جوی در سایر محورهای کوهستانی استان را نیز برفی و دارای کولاک شدید عنوان کرد و افزود: تردد در محورهای کوهستانی فقط با زنجیرچرخ امکان‌پذیر است.

وی به مردم توصیه کرد: با توجه به شرایط جوی حاکم بر استان، شامل بارش برف و وقوع کولاک، از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

این مسئول اضافه کرد: راهداران بازگشایی آزادراه‌ها را در اولویت قرار می‌دهند. در حال حاضر در محورهای غیرشریانی انسدادی نداریم. پاکسازی محورهای روستایی نیز پس از محورهای شریانی انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha