• پنجشنبه / ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۸:۰۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99122821870
  • منبع : نمایندگی کردستان

باد شدید کردستان را درمی‌نوردد

باد شدید کردستان را درمی‌نوردد

ایسنا/کردستان کارشناس هواشناسی کردستان اعلام‌ کرد که طبق بررسی نقشه‌های هواشناسی باد شدید به ویژه در مناطق شرقی استان می‌وزد که امکان ایجاد خسارت وجود دارد.

خبات قمری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به تحلیل آخرین خروجی مدل های هواشناسی اظهار کرد که برای امروز سرعت وزش باد به ویژه در مناطق شرقی و شمالی استان شدید و در محدوده هشدار خواهد بود که امکان ایجاد خسارت و خیزش گردو خاک را همراه دارد.
وی افزود که از فردا جمعه تا دوشنبه هفته آینده هوای استان پایدار بوده و فقط در ساعات بعد از ظهر وزش باد و افزایش پوشش ابر خواهیم داشت.
این کارشناس هواشناسی کردستان تصریح کرد که برای فردا شرایط شکل گیری گردو خاک و انتقال بخشی از آن به نیمه غربی و جنوبی استان وجود دارد.
وی در پایان یادآور شد که از لحاظ دما نیز طی دو روز آینده حدود ۴ تا ۶ درجه دمای میانگین کاهش خواهد داشت.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha