• چهارشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400012514201
  • منبع : نمایندگی ایلام

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام :

بزرگترین آفت فعلی نظام اداری استان فربگی بیش از حد آن است

بزرگترین آفت فعلی نظام اداری استان فربگی بیش از حد آن است

ایسنا/ایلام معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام گفت: نظام اداری کنونی فربه‌تر از ساختاری است که باید در آن قرار گیرد و در نتیجه با خلاء عملکردی ۳۰ تا ۴۰ درصدی مواجه هستیم.

«امین دوست‌محمدی» در گفت و گو با ایسنا، با تبریک روز ملی منابع انسانی اظهار کرد: شاه بیت برنامه‌هایی که در راستای اصلاح نظام اداری سال به سال با برش‌های استانی ارائه می‌شود، متناسب سازی و سپس توانمندسازی سرمایه‌های انسانی است.
وی با بیان اینکه حسب صراحت قوانین در شایسته سالاری، منابع انسانی نیروهای نخبه‌ای هستند که با رویکرد شایسته‌سالاری جذب می شوند و زمینه اشتغال در حوزه‌های مختلف خدمات، صنعت و کشاورزی را فراهم‌می اوردند که متاسفانه حجم نامتناسب به دلیل جذب خارج از فضای رقابت این مزیت را فعلا از نظام اداری سلب کرده است ، چرا که این استخدام‌ها می باییت هر کدام برای تصمیم‌سازی بهتر در اداره‌ی کشور انجام گرفته و  محقق کننده سهمی از ماموریت های نظام اداری باشد که متاسفانه در عمل اینگونه نیست.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام تصریح کرد: این یک واقعیت است نظام اداری کنونی فربه‌تر از ساختاری است که باید در آن قرار گیرد و در نتیجه با خلاء ۳۰ تا ۴۰ درصدی مواجه هستیم و عامل اصلی این برون داد وجود نیروهای مازاد بر تشکیلات و کوتوله پروری است که گاها در نظام کارشناسی با ان روبروییم.
دوست‌محمدی ادامه داد: یکی دیگر از اثرات منفی آسیب های فعلی این است که پرداخت حقوق و مزایای این افراد مازاد بر تشکیلات  از محل اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی سرمایه ای نه تنها موجب اطاله در به ثمر نشستن پروژه‌ها می‌شود بلکه بی‌انگیزگی سایر نیروها را هم به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه راه حل این نقیصه‌ دو گام اساسی پیش روی استان است که حسب نقشه راه تعریف شده توسط سازمان مدیریت بجد به دنبال تحقق آن هستیم، تاکید کرد: گام نخست متناسب سازی تشکیلات با نیروی انسانی موجود است که روند این سیاست  مثبت است و گام دوم توانمندسازی کارکنان حسب وظایف محوله است. 
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام ادامه داد : این دو گام همگام با هوشمندسازی نظام اداری و برون سپاری خدمات قابل واگذاری به بخش خصوصی ، نقش قابل توجهی در ارتقاء بهره وری نظام اداری استان خواهد داشت ، چرا که کمترین رهاورد امر شفافیت بیشتر امور ، کاهش فساد، کاهش قیمت تمام شده خدمات و در نهایت افزایش اعتماد و  رضایتمندی اجتماعی خواهد بود .
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام تصریح کرد: تمام روزهای سال برای خدمتگزاران واقعی روز منابع انسانی است  که می‌توانند در شرایط فعلی نقش قابل توجهی را در مدیریت بحران های کنونی ایفا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha