• پنجشنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400012614987
  • خبرنگار : 50176

مدیر مخابرات منطقه استان خبر داد:

احداث دو مرکز نیروگاه سلول‌های خورشیدی در لرستان

احداث دو مرکز نیروگاه سلول‌های خورشیدی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: دو مرکز نیروگاه سلول‌های خورشیدی در دست احداث داریم.

نبی‌الله شمسی‌فر در حاشیه بازدید از نیروگاه‌های خورشیدی افتتاح شده و در دست اقدام مخابرات منطقه لرستان اظهار کرد: با توجه به افزایش مصرف برق و خاموشی‌های اخیر که در شبکه توزیع برق استان به وجود آمده، مخابرات منطقه لرستان در جهت حمایت و حفظ محیط‌زیست و استفاده از انرژی پاک و برای جبران بخشی از مصرف برق مراکز فنی مخابراتی، نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی تصریح کرد: با هماهنگی که امروز با مهندس خودنیا مدیرعامل توزیع برق استان شد بازدید از این نیروگاه خورشیدی انجام شد.

مدیر مخابرات منطقه لرستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو مرکز در خرم‌آباد و بروجرد را دست احداث داریم.

شمسی‌فر ادامه داد: امیدواریم تا پایان سال چند مرکز دیگر به این تجهیزات خورشیدی مجهز کنیم که کمکی حفظ محیط‌زیست و صرفه‌جویی در مصرف برق کرده باشیم.

در ادامه مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: احداث نیروگاه‌های خورشیدی کار نوآورانه‌ شرکت مخابرات منطقه استان است.

فریدون خودنیا مدیر شرکت توزیع برق لرستان نیز در این بازدید، تصریح کرد: کار نوآورانه و خلاقانه‌ای که همکاران مخابرات انجام داده‌اند در هیچ جای کشور مشاهده نکرده‌ام این است که با استفاده از تجهیزاتی که سال‌های گذشته داخل انبار بوده و سرمایه‌گذاری که قبلاً شده بود این‌ها را در مرحله تولید برق آورده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: با کار نوآورانه‌ای که کرده‌اند آن‌ها را به‌طور مستقیم به دستگاه‌های مصرف برق که عمدتاً به‌صورت DC است وصل کرده‌اند و این موجب شده که کاهش مصرف برقی را در داخل مجموعه دستگاه مخابرات داشته باشیم.

مدیر شرکت توزیع برق لرستان اضافه کرد: این کاهش مصرف برق با استفاده از سلول‌های خورشیدی هست که یک انرژی خدادادی است موجب شده که ما در پست‌های برق شاهد کاهش مصرف برق باشیم و برق کمتری تولید خواهد شد.

خودنیا بیان کرد: زمانی که برق کمتری تولید شود استفاده از سوخت‌های فسیلی کمتر می‌شود و آب کمتری نیز مصرف خواهد شد.

وی ادامه داد: به ازای هر کیلووات ساعتی که تولید می‌شود ۶ دهم کیلوگرم هم دی‌اکسید کربن تولید می‌شود و با این کاهش مصرفی که در شرکت مخابرات به وجود آمده در بلندمدت دی‌اکسید کربن کمتری تولید می‌شود و فضای زندگی پاک‌تر خواهد شد.

خودنیا اظهار کرد: امیدوارم سایر دستگاه‌های اداری با روی آوردن به پنل‌های خورشیدی شرکت توزیع برق استان را کمک کنند و زندگی پاکی برای همشهریان مهیا شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha