• چهارشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۰ / ۰۶:۵۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400041611238
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

چرا پلاسما درمانی از پروتکل‌های درمان کرونا خارج شد؟

چرا پلاسما درمانی از پروتکل‌های درمان کرونا خارج شد؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در خصوص علت خارج شدن پلاسما درمانی از پروتکل‌های درمانی بیماری کرونا، گفت: پس از مطالعات مشخص شد این روش اثربخشی چندانی نداشت و همچنین عوارض این روش نیز قابل توجه بود.

مجید شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه پلاسما درمانی از پروتکل‌های درمان بیماری کرونا در کشور خارج شد، اظهار کرد: این نوع درمان به‌صورت خیلی محدود در سطح کشور انجام شد و پس از مطالعات مشخص شد این روش اثربخشی چندانی ندارد و همچنین عوارض این روش نیز قابل توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با تاکید بر اینکه بیماری کرونا درمان اختصاصی ندارد، عنوان کرد: این موضوع یکی از خصوصیت‌های منحصر به‌فرد این بیماری است و یکی از علت‌های نگرانی برای بروز و ظهور این بیماری نیز محسوب می‌شود.

 وی بیان کرد: همه درمان‌هایی که برای بیماری کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد، عموما درمان‌های نگه‌دارنده و یا تجربی هستند، یعنی درمان‌های مورد استفاده برای درمان عوارض بیماری کرونا هستند.

شیرانی در پایان خاطرنشان کرد: طبق مطالعات انجام شده داروهایی مانند رمدسیویر و فاویپیراویر در حال حاضر برای درمان بیماران کرونایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و مشکلی بابت تامین این داروها وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha