• جمعه / ۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400070905705

امام جمعه کامفیروز:

شهادت علی لندی به فرهنگ ایثار جان دوباره داد

شهادت علی لندی به فرهنگ ایثار جان دوباره داد

ایسنا/فارس خطیب جمعه کامفیروز با اشاره به اینکه در جامعه امروز، پرورش یافتگان مکتب حسین فهمیده زیاد هستند، علی لندی را یکی از آنان دانست که شهادتش جان دوباره به فرهنگ ایثار بخشید.

حجت الاسلام محمد تقی‌زاده در خطبه های نماز جمعه کامفیروز با تسلیت فرارسیدن ایام وفات نبی مکرم اسلام(ص) و شهادت سبط اکبر ایشان، امام حسن مجتبی(ع) و امام هشتم شیعیان جهان، گفت: در روزهای اخیر شاهد عروج ملکوتی ِ نوجوانی ایثارگر و پرورش یافته در مکتب امثال حسین فهمیده بودیم که این واقعه، هم ما را در حزن شدید فرو برد و هم سرشار از غرور شدیم.

او اضافه کرد: حزن ما به خاطر از دست دادن آن نوجوان ایثارگر و فداکار بود؛ اما او با این از خود گذشتگی به همگان ثابت کرد که این مرز و بوم خطه‌ی پرورش بچه شیرانی‌ست که از کودکی و نوجوانی گِل آن‌ها به ایثارگری آمیخته شده است.

تقی‌زاده گفت: حسین فهمیده‌ها مختص به صدر انقلاب و ایام دفاع مقدس نبوده و همیشه هستند؛ این باعث افتخار ماست و ما به خود می بالیم که در چنین مملکتی زندگی می کنیم.

امام جمعه کامفیروز گفت: علی لندی با شهادت و شجاعت مثال زدنی‌اش، فرهنگ و گفتمان نیکوکاری ِ اجتماعی را زنده کرد و این فضیلت خاموش شده را دوباره شعله‌ور ساخته و به آن جانی تازه در قلوب آحاد جامعه بخشید.

او همچنین گفت: امام معصوم علیه السلام در حدیثی فرمود مهمترین راه برای آقایی و بزرگی کردن، ایثار است و شهید علی لندی مصداق عینی ِ این حدیث شد. او جان خویش را برای حفظ هم وطنش بذل نمود اما آنچه که الان به وضوح همه می‌بینیم و می‌شنویم، بحث از بزرگی روح و جوانمردی اوست.

خطیب جمعه کامفیروز در ادامه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در روز اربعین، گفت: یکی از نکات مورد تاکید حضرت آقا در این سخنرانی مسئله "بیین" بود. خواسته‌ی ایشان از جوانان انقلابی در بُعد تبیین به یک مسئله ساده ختم نمی‌شود بلکه فرمودند در این زمینه به معنای واقعی کلمه جهاد کنید.

او اضافه کرد: جوانان دغدغه‌مند و انقلابی باید با شناخت به روز شبهات موجود در سطح جامعه و با مدنظر قرار دادن بایدها و  نبایدهای "تبیین"، به این مهم پرداخته و افکار جامعه را از القائات و خطورات مسموم و آلوده پاک و مبرا سازند.

تقی‌زاده گفت: مهم‌ترین "باید" در بحث تبیین و افشاگری برخورداری آن از منطق قوی و استدلال مستحکم بوده و اساسی ترین "نباید" در این زمینه، پیراسته بودن آن از بی اخلاقی‌ها، دروغ، دشنام و تهمت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha