• شنبه / ۱ آبان ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400080100125
  • منبع : نمایندگی قزوین

احیای دیوارهای تدافعی دژشهر تاریخی سمیران در قزوین

احیای دیوارهای تدافعی دژشهر تاریخی سمیران در قزوین

ایسنا/قزوین رئیس موسسه باستان‌شناسی دانشگاه تهران، پروژه مرمت و احیای دیوارهای تدافعی دژشهر تاریخی سمیران را نمونه خوب و موفقی در زمینه تلاش‌ها و فعالیت‌های میان‌رشته‌ای در مرمت و احیای بناها و بافت‌های تاریخی دانست.

مصطفی ده‌پهلوان ضمن بازدید و اطلاع از مراحل مختلف خواناسازی و پی‌گردی جداره‌ها و در نهایت مرمت و استحکام‌بخشی از سازه‌های تدافعی قلعه سمیران، اظهار کرد: بهره‌گیری از تخصص‌های مختلف در پروژه‌های مرمت و احیای بافت‌های باستانی و مجموعه‌های فرهنگی-تاریخی بسیار مهم است و ضرورت دارد مسئولین به این قبیل مجموعه‌های فرهنگی-تاریخی کم‌نظیر در زمینه میراث فرهنگی و گردشگری توجه بیشتری داشته باشند.

رئیس موسسه باستان‌شناسی دانشگاه تهران، پروژه مرمت و احیای دیوارهای تدافعی دژشهر تاریخی سمیران را نمونه خوب و موفقی در زمینه تلاش‌ها و فعالیت‌های میان‌رشته‌ای در مرمت و احیای بناها و بافت‌های تاریخی دانست.

آرش ضیاءآبادی، مدیر پایگاه تاریخی سمیران نیز ضمن تأکید بر حفاظت از قلعه تاریخی سمیران، تصریح کرد: بهره‌گیری از کارشناسان حوزه مرمت ابنیه و باستان‌شناسی و در نظر گرفتن استانداردها و ضوابط میراث فرهنگی کشور و نوع مرمت آناستیلوز اعمال‌شده از امتیازات ویژه این پروژه است.

وی اضافه کرد: امیدواریم با اختصاص بودجه مناسب روند عملیاتی حفاظت، مرمت و احیای این مجموعه شتاب بگیرد تا بدین طریق از تخریب آثار این شهر تاریخی جلوگیری به عمل آید.

به گزارش ایسنا، دژشهر سمیران با قدمتی بیش از هزار سال شامل بناهای تاریخی امامزاده قاسم (ع)، قلعه سمیران، برج مقبره‌ها و آرامستان‌های متعددی است که توسط چندین لایه دیوار تدافعی محصورشده و در ساحل شمالی رودخانه قزل‌اوزن بخش طارم سفلی قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۸-۰۲ ۰۲:۱۲

سلام. احسنت! امیدوارم که هر چه زودتر با تلاش کارشناسان خبره، و مدیریت درست و بودجه مناسب، مرمت و برای بازدید (احتمالی) آماده شود!