• پنجشنبه / ۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۹:۳۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400080604484
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

بزرگترین کارخانه ای که اشتغال ایجاد می کند دانشگاه است

بزرگترین کارخانه ای که اشتغال ایجاد می کند دانشگاه است

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: بزرگترین کارخانه ای که اشتغال ایجاد می کند دانشگاه است، دانشگاه های سیستان اگر نبود سیستانی وجود نداشت ، با ایجاد دانشگاه فرهنگیان همه دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند استخدام می شوند، هم برای هامون و هم زهک دانشکده علوم پزشکی مجوز گرفته شده است.

به گزارش ایسنا- دکتر حبیب الله دهمرده در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان افزود: برای اشتغال مردم سیستان باید به مزیت هایی مانند کشاورزی، مرز، گردشگری و غیره توجه شود.مثلا در زمینه کشاورزی و دامپروری باید آب تامین کرد تا بخشی از مشکلات بیکاری رفع شود همچنین درصدی از اشتغال با تجارت و گذرگاه های مرزی قابل حل است و باید از ظرفیت مرز استفاده کرد.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: درصد کمی از اشتغال جوانان و مردم سیستان به کشاورزی، نفت، صنعت، تجارت ،گردشگری و غیره برمیگردد امروز مرز در سیستان یک ظرفیت است که باید از آن استفاده شود.

دهمرده اظهار کرد: به دنبال یک آب پایدار هستیم که یک بار برای همیشه باشد، اینکه سیستان را به آب افغانستان گره بزنیم اشتباه بزرگ و یک خیانت است نباید منتظر همسایه باشیم.

وی افزود: یک بسته برای آب پایدار تعریف شده که اولی آب ژرف هست که جواب داده و اثبات شده که یک روش پایدار خواهد بود، دوم انتقال آب از دریای عمان است،  سوم جلوگیری از تبخیر و رسوب گذاری مخازن چاه نیمه ها که اندازه آن به میزان ۵۰ درصد حق آبه افغانستان است، چهارم دیپلماسی با افغانستان است که باید بهتر دنبال شود.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  تاکنون یک چاه برای اولین بار در ایران تا عمق ۳ هزار متر حفر شده و  لایه های مختلفی دارد که آخرین لایه در عمق ۳ هزار متری با آبی با دمای ۹۰ درجه دما است و  الان نزدیک ۶۰ لیتر در ثانیه آب دارد

وی با اشاره به اینکه وجود این آب برای همه مسئولان بلندپایه ثابت شده گفت:  چاه سوم در ادیمی شروع شده، در برنامه داریم که ۱۰۰ چاه حفر شود و  برای امسال ۴۰۰ میلیارد تومان ردیف بودجه گرفتیم.

دهمرده ادامه داد:  اشتغال جوانان و مردم سیستان یک درصد به کشاورزی، نفت، صنعت، تجارت ،گردشگری و غیره برمیگردد امروز  مرز در سیستان  یک ظرفیت است که باید از آن استفاده شود.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در بحث ترانزیت نیز گفت:  راه اندازی راه آهن چابهار به میلک زابل در دست انجام است، جابجایی قطار یعنی جابجایی دلار که می تواند بسیار نقش آفرین باشد.

وی اظهار کرد: تقسیم سیستان و بلوچستان یک ضرورت است که تاکنون در آن تاخیر شده و باید هرچه سریعتر انجام شود. این استان باید به چهار استان با مرکزیت سیستان، زاهدان، ایرانشهر و چابهار تقسیم شود.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی افزود: معادن مس و طلا نیز می تواند برای تعداد زیادی از جوانان این منطقه اشتغال ایجاد کند اما بزرگترین کارخانه ای که اشتغال ایجاد می کند دانشگاه ها هستند.

وی به آخرین وضعیت کارخانه لاستیک سیستان نیز اشاره کرد و گفت: برای احداث این کارخانه چند مرحله مراسم و کلنگ زنی انجام شده اما هنوز تکلیف آن مشخص نیست و وضعیت شهرک صنعتی هامون بسیار خراب است که مقرر شد اقداماتی در این زمینه صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: گازرسانی به سیستان نیز به سرعت در حال انجام است که امیدواریم هرچه سریعتر به اتمام برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha