• چهارشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400081209319
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

مدیرتعاون روستایی استان:

۴۱ هزار تن سیب صنعتی در آذربایجان غربی خریداری شد

۴۱ هزار تن سیب صنعتی در آذربایجان غربی خریداری شد

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرتعاون روستایی آذربایجان غربی گفت: ۴۱ هزار تن سیب صنعتی از ابتدای اجرای طرح خرید تضمینی این محصول توسط دولت، از باغداران استان خریداری شد.

شهریار حیدری امروز ۱۲ آبان در جمع خبرنگاران افزود: از چهارم مهرماه سال جاری دولت اقدام به خرید سیب صنعتی از باغداران استان کرده است که روند مطلوبی داشت و تقریبا محصولی روی دست کشاورزان باقی نمانده است و این میزان خرید تقریبا سه برابرمیزان خرید کشوری است.
وی بیان کرد: خرید تضمینی سیب صنعتی در راستای حمایت از باغداران استان و همچنین به منظور جلوگیری از فساد و ضایعات سیب‌های تولیدی، افت قیمت‌ها و جلوگیری از واسطه گری و حمایت از تولید، در ۴۰ مرکز خرید درسطح ۹ شهرستان استان به مدت ۴۰ روز انجام شد.
مدیر سازمان تعاون روستایی آذربایجان‌غربی ادامه داد: افزایش حجم سیب زیردرختی در استان موجب کاهش قیمت این محصول باغی و سو استفاده برخی از دلالان شده که با پیگیری استاندار و رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی و سایر نهادهای مرتبط، قیمت تضمینی خرید سیب زیر درختی مصوب و اولین خرید از شهرستان مهاباد آغاز شد.
حیدری بیان کرد: قیمت تضمینی خرید سیب صنعتی (درجه ۳) برای هر کیلوگرم، ۱۴ هزار و ۶۰۰ ریال در سال جاری اعلام شده است.

حمل ۱۳ هزار تن سیب صنعتی آذربایجان غربی به کارخانجات خارج از استان

اکبر کرامتی رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی نیزگفت: از مجموع سیب های صنعتی خریداری شده ۱۳ هزار تن به کارخانجات خارج استان حمل شده است.
اکبر کرامتی بیان کرد: تهران، سمنان، یزد و مشهد(آستان قدس رضوی)، مقاصد سیب های صنعتی استان بوده اند و هزینه های بالای حمل و نقل موجب شده تا انتقال سیب صنعتی به کندی انجام شود.
وی بیان کرد: ازمسولان  تعدادی از کارخانه های کنسانتره استان مخصوصا پاکدیس که همکاری خوبی در زمینه خرید سیب زیر درختی به صورت تضمینی داشتنند ، تشکر و  قدردانی می کنیم.
وی اضافه کرد: امسال بیش از یک میلیون و ۲۷۰ هزار تُن سیب در سطح استان تولید شده که از این مقدار بیش از ۳۵۰ هزار تُن به علت تغییر شرایط آب و هوایی و گرم شدن دما ریزش کرده است.
کرامتی درباره ادامه دپوی سیب صنعتی در کنار جاده های استان بیان کرد: دلالان همچنان برای کسب سود بیشتر سیب خریداری شده را به کارخانه ها عرضه نمی کنند تا قیمتها افزایش یابد و بعد اقدام به فروش کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha