• جمعه / ۱۴ آبان ۱۴۰۰ / ۲۲:۱۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400081410663
  • خبرنگار : 50175

نماینده مردم در مجلس:

شهر اشترینان از محرومیت تاریخی برخوردار است

شهر اشترینان از محرومیت تاریخی برخوردار است

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید برای رفع محرومیت اشترینان تلاش کرد.

فاطمه مقصودی در جلسه بررسی مسائل و رفع مشکلات شهرک صنعتی اشترینان که امروز ۱۴ آبان‌ماه در محل بخشداری برگزار شد، اظهار کرد: شهر اشترینان از محرومیت تاریخی برخوردار است و باید برای رفع محرومیت آن بیش از پیش تلاش کرد.

وی تصریح کرد: باید در مسیر زیربنایی برای رفع محرومیت این شهر تلاش کنیم تا بتوانیم زیرساخت‌های لازم را برای توسعه ایجاد کنیم.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس اضافه کرد: ایجاد زیرساخت‌های مهم در شهرک صنعتی اشترینان می‌تواند زمینه‌ساز توسعه و اشتغال در این شهر شود تا در آینده به عنوان یک شهر صنعتی از اشترینان یاد شود.

مقصودی راه دسترسی روستایی و راه‌های ارتباطی بین استانی این شهر را مهم عنوان کرد و افزود: توسعه مسیرهای ارتباطی و ایجاد روشنایی در مسیر می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد یک زیر ساخت مهم برای شهر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha