• چهارشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400091007752
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل شیلات گیلان خبر داد

صادرات ۴۳۲ کیلوگرمی خاویار تولید گیلان

صادرات ۴۳۲ کیلوگرمی خاویار تولید گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل شیلات گیلان، ارزآوری صادرات خاویار خبر داد و عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۴۳۲ کیلوگرم خاویار پرورشی تولید گیلان به کشورهای روسیه، آذربایجان، ازبکستان، کشورهای حوزه خلیج فارس و اتحادیه اروپا صادر شده است.

عظیم مدبری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه گیلان ۷۰ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری دارد، اظهار کرد: پیش بینی شده امسال از این مزارع ۵.۵ تن خاویار به ارزش هر کیلوگرم ۲۰ میلیون تومان برداشت شود.

وی با اشاره به اینکه گوشت ماهی خاویاری ارزش غذایی بالایی دارد، افزود: پارسال ۸۶۱ تن گوشت ماهی خاویاری و ۵۴۵۱ کیلوگرم خاویار استحصال شد و پیش بینی شده امسال هم ۱۰۴۰ تن گوشت ماهی خاویار استحصال و به بازارهای مصرف عرضه شود.

مدیرکل شیلات گیلان، با بیان اینکه شهرستان تالش بزرگترین تولیدکننده ماهی خاویاری در گیلان است، گفت: تالش با تولید ۴۲۰ تن ماهی خاویاری با استفاده از آب دریا از بزرگترین تولیدکنندگان ماهی خاویاری در کشور است.

مدبری، از ارزآوری صادرات خاویار خبر داد و عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۴۳۲ کیلوگرم خاویار پرورشی تولید گیلان به کشورهای روسیه، آذربایجان، ازبکستان، کشورهای حوزه خلیج فارس و اتحادیه اروپا صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه گیلان ۷۰ پرورش دهنده ماهی خاویاری دارد، خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان خاویار با تولید و صادرات این میزان خاویار ۳۰۲ هزار دلار ارز عاید کشور کردند.

مدیرکل شیلات گیلان، کیفیت خاویار تولید شده در گیلان را خوب دانست و گفت: گیلان بزرگترین تولید خاویار پرورشی در کشور را دارد و خاویار تولیدی گیلان به دلیل استفاده از آب دریای خزر از بالاترین کیفیت برخوردار بوده و در بازارهای جهانی مقبولیت و محبوبیت ویژه‌ای دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.