• دوشنبه / ۱۳ دی ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400101309689
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

در شبانه‌روز گذشته اتفاق افتاد؛

مرگ ۵ بیمار مبتلا به کرونا در اصفهان

مرگ ۵ بیمار مبتلا به کرونا در اصفهان

ایسنا/اصفهان ۲۹۳ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری هستند که وضعیت ۵۲ بیمار وخیم است و در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ بستری هستند.

در شبانه روز گذشته ۲ بیمار قطعی و ۳ بیمار مشکوک مبتلا به کرونا در استان اصفهان فوت کردند که با فوت آنها تعداد فوت‌شدگان قطعی مبتلا به کرونا از ابتدای همه‌گیری تاکنون به ۱۰ هزار و ۹۹۹ نفر و تعداد فوت شدگان مشکوک به ۶ هزار و ۳۱۲ نفر رسید.

در شبانه روز گذشته همچنین ۷۰ مورد مثبت ابتلا به کرونا در استان اصفهان (به جز کاشان و آران و بیدگل) شناسایی شده است.

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱ میلیون و ۲۹۳ هزار و ۲۱۴ مورد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا در استان اصفهان شناسایی شده که ابتلای ۴۲۹ هزار و ۴۷۹ نفر از آنها قطعی بوده است.

در ۲۴ ساعت گذشته نیز ۷۸ بیمار جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری شدند و طی همین مدت، ۸۵ بیمار بهبود یافته از بیمارستان‌ها مرخص شدند.

اکنون ۲۹۳ بیمار کووید در بیمارستان‌های استان بستری هستند که حال ۵۲ بیمار وخیم است و در بخش‌ مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها بستری هستند.  

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از ابتدای همه‌گیری کرونا تاکنون ۱۸۸ هزار و ۱۶۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha