• یکشنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۸:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400110302065
  • خبرنگار : 50189

فرمانده قرارگاه منطقه ای ارتش جنوبشرق کشور:

ارتش تا فروکش کردن بحران سیل در کنار مردم جنوب استان کرمان می‌ماند

ارتش تا فروکش کردن بحران سیل در کنار مردم جنوب استان کرمان می‌ماند

ایسنا/کرمان فرمانده قرارگاه منطقه ای ارتش جنوبشرق کشور تاکید کرد: قطعا حضور ما یک حضور مداوم و دائمی خواهد بود تا کاملا بحران سیل در منطقه فروکش کند و مردم به زندگی عادی خود برگردند.

سرتیپ دوم امیر غلامعلیان در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان کرمان در گفت و گو با ایسنا گفت: به محض ابلاغ دستور امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش به نیروی زمینی محوری مبنی بر اعزام نیروهای امدادی برای کمک به مردم عزیزمان در جنوب استان کرمان بلافاصله قرارگاه منطقه ای جنوب شرق ارتش با ادوات کامل مهندسی رزمی خود با ده‌ها دستگاه مورد نیاز جهت بازکردن مسیرهای مسدود شده زمینی و همچنین لایه روبی رودخانه ها شامل خودروهای بلدوزر، لدر، بیل مکانیکی، خودروهای مایلر،  گریدر، همه را با آمار کامل به منطقه سیل زده جنوب کرمان اعزام کردیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه حدود ۳۳۰ روستا در سیل محصور شده بود با استفاده از تجمع ادوات مهندسی قرارگاه بالغ بر ۹۰ درصد این راه‌ها، بازگشایی شده است.

ارتش تا فروکش کردن بحران سیل در کنار مردم جنوب استان کرمان می‌ماند
ارتش

فرمانده قرارگاه منطقه ای ارتش جنوبشرق کشور درباره امدادرسانی هوایی نیز گفت: باتوجه به مسدود بودن راه‌های زمینی، کلیه امدادرسانی های هوایی، تاجایی که شرایط جوی اجازه می داد با استفاده از بالگردهای هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام شد.

وی از پخت نان و طبغ غذا برای مردم گرفتار سیل اظهار کرد:  تا امروز حدود ۶ هزار پرس غذای گرم به اضافه حدود۷۰ هزار قرص نان با استفاده از قباض خانه ها و آشپزخانه های سیار در بین مردم عزیزمان توزیع کردیم.

غلامعلیان بیان کرد: عمده فعالیت ما در منطقه جنوب کرمان بحث بالگردی بود که تا امروز حدود ۲۱ سورتی پرواز توسط بالگردهای هوانیروز در منطقه سیل زده انجام شده است.

فرمانده قرارگاه منطقه ای ارتش جنوبشرق کشور عنوان کرد: اقدامات نیروی زمینی ارتش معطوف به جنوب استان نبود، در استان سیستان و بلوچستان هم با توجه به مشکلاتی که در نواحی دلگان و گلمرتی اتفاق افتاده بود، در مکان هایی که امکان دسترسی زمینی وجود نداشت و مردم در معذورات بودند از امکانات ارتش جهت جابجایی مردم و آذوقه به کار گرفته شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha