• جمعه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400111511398
  • خبرنگار : 50126

امام جمعه ایلام:

دولت و مجلس برای بهبود وضعیت موجود تلاش کنند

دولت و مجلس برای بهبود وضعیت موجود تلاش کنند

ایسنا/ایلام امام جمعه ایلام گفت: مجلس شورای اسلامی و دولت باید در راستای بهبود وضعیت موجود برنامه‌ریزی کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین «اله‌نور کریمی‌تبار»  در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ایلام اظهار کرد:طبق تعابیر مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، کشور بعد از پیروزی در عرصه‌های مختلف مانند پیشرفت در علم، تاثیرگذاری در منطقه و جهان، دارای تجربه شده و رکورددار شتاب علمی است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک اعجاز از جانب خداوند بود، تصریح کرد: این نظام امانتی مهم از جانب امام امت و شهیدان است ، هرچند اکنون مشکلات متعددی از جمله تورم و بیکاری جامعه را در برگرفته اما مجلس شورای اسلامی و دولت باید در راستای بهبود وضعیت موجود برنامه‌ریزی کنند و  بدنه دولت نیز باید از افراد همسو با آن انتخاب و بکارگیری شود.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام از تلاش‌های رییس جمهور در عرصه‌های داخلی و بین المللی برای اعتلای ایران اسلامی قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و همدلی کشور را از شرایط موجود برهانیم.

کریمی‌تبار با تبیین شرایط ایران  قبل از انقلاب، گفت:  رژیم طاغوت یک حکومت دست نشانده آمریکایی و انگلیسی بود که از خود هیچ اراده‌ای نداشت و مجری خواسته‌ها و برنامه‌های این کشورها بود که مونه بارز آنرا می توان به تصویب قانون کاپیتولاسیون و مصونیت تام اتباع آمریکایی در ایران اشاره کرد که امام راحل (ره) بر علیه حکومت دست نشانده پهلوی قیام کرد و مردم نیز به این قیام لبیک گفتند.

وی تاکید کرد: روحیه‌ی  حقارت‌آمیز ایران در زمان رژیم پهلوی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به روحیه شهادت طلبی، ایثار و رشادت تغییر کرد و دفاع مقدس، کمک های مومنانه، ایثارگری در خط مقدم سلامت و موارد دیگر نیز از این روحیه به عنوان یکی  از دستاوردهای نظام شکوهمند اسلامی ایران نشأت گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha