• یکشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400120806210
  • خبرنگار : 50046

۱۴ درصد مردم خراسان شمالی تحت حمایت کمیته امداد

۱۴ درصد مردم خراسان شمالی تحت حمایت کمیته امداد

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: هم اکنون ۱۴ درصد از جمعیت استان تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

مجید الهی راد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه  ۱۴ درصد استان تحت حمایت کمیته امداد هستند، افزود: از ابتدای سال تاکنون ۲۷۶ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان پرداخت شده است.

وی بیان کرد: میزان مستمری با توجه به هدفمندی یارانه ها برای خانوارهای یک نفره ماهانه ۳۵۰ هزار تومان، برای خانوارهای ۲ نفره ۴۶۰ هزار تومان، سه نفره ۸۰۰ هزار تومان، چهار نفره ۹۰۰ هزار تومان و پنج نفر به بالا هم یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.

الهی راد با اشاره به اینکه ۱۲۰ هزار نفر از جمعیت خراسان شمالی تحت حمایت این نهاد قرار دارند، افزود:۵۹ درصد این افراد روستایی، ۴۰ درصد شهری و یک درصد افراد زیر پوشش جزو عشایر هستند.

وی با بیان اینکه ۶۲ درصد این افراد را زنان و ۳۸ درصد آن را مردان تشکیل داده است، تصریح کرد: ۱۱ هزار و ۱۰۶ خانوار به علت از کارافتادگی، ۸۷۵ خانوار به علت نداشتن سرپرست، ۴۸۴ خانواده زندانی و تعداد چهار و هزار و ۴۵۵ خانوار نیز خانواده هایی هستند که به علت طلاق تحت پوشش این نهاد قرار گرفته اند.

وی به تشریح پراکندگی خانوارهای تحت حمایت این نهاد در شهرستان های استان اشاره کرد و گفت:  ۱۴درصد جمیعت تحت حمایت کمیته امداد استان ساکن در شهرستان اسفراین، ۲۷ درصد در بجنورد، ۶ درصد جاجرم، ۲۰ درصد شیروان، ۱۱ درصد مانه و سملقان، ۹ درصد فاروج، دو درصد در گرمه و ۱۱ درصد نیز در راز و جرگلان  هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha