سرهنگ علیاصغر غلامزاده اظهار کرد: این سانحه رانندگی در محور چمنبید به جنگل گلستان و در محدوده پنج کیلومتری روستای دشت رخ داد و در آن، یک دستگاه خودروی سواری پراید با یک دستگاه خودروی سواری FMC بهصورت رخبهرخ برخورد کرد.
وی با بیان اینکه علت این تصادف تجاوز به چپ از سوی خودروی پراید اعلام شده است، گفت: متأسفانه در اثر شدت برخورد، راننده و سرنشین خودروی پراید در دم جان باختند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان در روز یکشنبه ۳۰ آذر، غلامزاده با تأکید بر لزوم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی از رانندگان خواست با توجه به برودت هوا، بارش برف، کولاک و یخبندان، ضمن همراه داشتن تجهیزات زمستانه و اطمینان از سلامت فنی خودرو، از هرگونه رانندگی پرخطر و تجاوز به چپ بهطور جدی خودداری کنند.
انتهای پیام


نظرات