به گزارش ایسنا، حسین مدرس خیابانی در هفتمین جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان بیان کرد: با توجه به در پیش بودن نوروز هرچه برنامه ریزی ها توسط دستگاه های ذیربط دقیق تر و بر مبنای امکانات و قابلیت ها باشد تاثیر آن در ارتقای ایمنی و کاهش تصادفات بیشتر نمود پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: با توجه به مسافر پذیر بودن بیشتر شهرستانهای زابل، زاهدان و چابهار فرمانداران این شهرها با انجام فعالیت ویژه از تمام امکانات خود برای افزایش ایمنی تردد دراین محورها استفاده کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان بر برخورد قضایی با سارقان علائم ایمنی در راهها و آموزش نکات ایمنی به رانندگان حمل و نقل عمومی قبل از طرح نوروزی تاکید کرد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: بر اساس آخرین آمار پلیس راه ۳۴۷۳ فقره تصادف در ۱۱ ماهه سالجاری در استان رخ داد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۳ درصدی داشته است.
ایوب کرد افزود: این اداره کل به منظور افزایش ایمنی تردد کاربران جاده ای در سالجاری اقدام به رفع ۶۰ نقطه حادثه خیز کرده است و ۵ نقطه نیز در حال انجام است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان افزایش تعداد دوربین کنترل سرعت در محورهای مواصلاتی استان را ضروری دانست و گفت: با توجه به فاصله طولانی شهرهای استان به منظور کاهش تصادفات رانندگی در راهها راه اندازی دو باب پاسگاه پلیس راه در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره کل لازم است.
کرد خاطر نشان کرد: این اداره کل در کنار اقدامات متعدد بحث آموزش مفاهیم ترافیکی را از طریق تولید محتوا و اجرای برنامه تلویزیونی سیمای راهبران با بهره گیری از کارشناسان خبره حوزه ایمنی خصوصا پلیس راه و دستگاههای مرتبط در دستور کار قرار داده است.
انتهای پیام
نظرات