• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400121814630
  • خبرنگار : 50047

برگزاری آزمون استخدامی بنیاد مسکن خراسان شمالی توسط جهاددانشگاهی

برگزاری آزمون استخدامی بنیاد مسکن خراسان شمالی توسط جهاددانشگاهی

ایسنا/خراسان شمالی آزمون استخدامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی توسط جهاد دانشگاهی در خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مهندس محسن رحمانی رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی در این خصوص به خبرنگار ما گفت: مجموع داوطلبان این آزمون ۲۳۸ نفر شامل ۲۳۷ نفر مرد و ۱۰ نفر زن بودند، که امروز ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۰ در این آزمون به رقابت پرداختند.

وی افزود: آزمون استخدامی در ۲ حوزه امتحانی خواهران و برادران در جهاددانشگاهی خراسان شمالی برگزار شد.

وی همچنین اظهار کرد: با مجوز رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اعلام بلامانع بودن برگزاری، این آزمون به‌صورت همزمان در سطح کشور برگزار شد.

رحمانی ادامه داد: قبل از ورود به جلسه و حین برگزاری آزمون، استفاده از ماسک برای همه داوطلبان الزامی بود و همه داوطلبان با رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک در سر جلسه حاضر شدند.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی گفت: تکمیل فرم خوداظهاری قبل از صدور کارت ورود به جلسه، رعایت فاصله مناسب صندلی‌ها، گندزدایی سالن‌ها یک روز قبل از برگزاری آزمون و استفاده از پد الکی برای ضدعفونی‌کردن انگشت، از جمله تمهیدات در نظر گرفته‌شده برای برگزاری این آزمون بود.

رحمانی ادامه داد: این آزمون به‌صورت هم‌زمان در مراکز استان‌ها برگزار شد.

وی افزود: نتایج این آزمون، از طریق سامانه‌ی hrtc.ir به داوطلبان اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۲-۲۱ ۱۸:۳۸

سلام با تشکر از کادر زحمت کش نتایج کی اعلام میشه ؟