• یکشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401020401780
  • خبرنگار : 71505

رییس کمیته شفافیت شورای شهر تهران:

دولت باید هزینه اداره پایتخت را از دوش مردم بردارد

دولت باید هزینه اداره پایتخت را از دوش مردم بردارد

رییس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران ضمن بیان این مطلب که اداره شهر تهران به عنوان پایتخت جمهوری اسلامی ایران به صورت مشارکتی ممکن است و سهم هر سازمان و نهاد باید در این امر مشخص شود، گفت: تلاش مدیریت شهری تهران در انعقاد تفاهم نامه های مشارکتی برای مشخص نمودن سهم هر نهاد یا سازمان در اداره پایتخت ستودنی است و در این میان دولت باید هزینه اداره پایتخت را بپردازد و این هزینه را از دوش مردم بردارد. 

به گزارش ایسنا، احمد صادقی در شصتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: توجه مدیریت شهری تهران به  مدیریت مشارکتی شهر تهران و مشخص کردن سهم نهادها و سازمان‌ها برای اداره پایتخت کار بسیار پسندیده‌ای است و من از این دقت نظر و ریز بینی تشکر می کنم. 

وی ادامه داد: شهر تهران را بایستی به صورت مشارکتی اداره کرد چرا که اگر تمام بار اداره شهر به دوش مردم باشد، این اتفاق رقم نمی خورد.
این عضو شورا افزود: امیدواریم دولت هم به این بلوغ برسد که هزینه اداره تهران به عنوان پایتخت جمهوری اسلامی ایران را بپردازد. 

صادقی افزود: می دانید که هزینه اداره شهر تهران از دو بخش تامین می شود، یک بخش از طریق عوارضی که از مردم دریافت می شود و  یک بخش نیز مربوط به دولت است که می بایست هزینه های اداره تهران به عنوان پایتخت را پرداخت کند و این امر جدای از بحث کالبدی شهر تهران می باشد. 

وی تاکید کرد: دولت باید با اهتمام به این امر هزینه های اداره پایتخت را از دوش مردم بردارد. در این راستا تلاش شهرداری تهران برای انعقاد تفاهم نامه های مشارکتی ستودنی است و شورای شهر نیز تمام قد خود را در کنار شهرداری و دولت برای رفع مشکلات مردم می بیند و از چنین اقداماتی حمایت می کند. 

صادقی تاکید کرد: در سالهای قبل زمانی که بنده به عنوان رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بودم تفاهم نامه ای بین شهرداری و وزارت نیرو منعقد شد و این تفاهم نامه به جهت اینکه بعضی تفاهم نامه ها از جنس توافق نامه هستند و بار مالی ایجاد می کنند نیازمند حمایت های شورای شهر از منظر کارهای تقنینی و نظارتی بود و لذا این تفاهم نامه به صورت سه جانبه  بین شورا، شهرداری و وزارت نیرو منعقد شد. 

وی افزود: امضای رییس شورا سبب شد موضوع تفاهم نامه به کمیسیون های اصلی ارجاع شود که این امر هم بحث نظارتی شورا را در پی داشت و هم اینکه در هر جایی نیاز به وضع ضوابط و قوانین جدید احساس می شد و سبب تسریع در کار می گشت؛ لذا پیشنهاد من این است این تفاهم نامه ها که به درستی دارد انجام می شود و سهم همه در اداره شهر تهران،  مشخص می شود حمایت های شورا را نیز در پی داشته باشد تا خدمات بهتری به مردم ارایه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۲-۰۴ ۱۵:۰۶

خب مگه مجبورید تمام امکانات و خدمات رو در تهران متمرکز کردید؟!! تهران شده پایتخت سیاسی صنعتی اقتصادی علمی درمانی اداری و... کجای دنیا اینجوریه ؟؟!!! خب بخش صنعت و اقتصادی و علمی باید از تهران خارج بشن به مناطق محروم کشور منتقل بشن اینجوری متری خونه توی تهران نمیشه ۲۰۰ میلیون کف قیمت مسکن در تهران متری ۲۰ میلیونه که لاکچری ترین خونه توی شهرستان این قیمته تهران فقط باید پایتخت سیاسی باشه و بس