• سه‌شنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401081711503
  • منبع : نمایندگی ایلام

پیشنهاد راه‌اندازی هنرستان‌های وابسته به دانشگاه فنی و حرفه‌ای ایلام

پیشنهاد راه‌اندازی هنرستان‌های وابسته به دانشگاه فنی و حرفه‌ای ایلام

ایسنا/ایلام در دیدار سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان و مدیرکل آموزش و پرورش ایلام پیشنهاد شد هنرستان‌های وابسته به این دانشگاه در ایلام راه‌اندازی شود.

دکتر «محمد نظری» در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام، با بیان اینکه با وجود انتزاع ساختاری، باز نیازمند به تعامل و همکاری دو مجموعه در زمینه‌های مختلف، بالاخص در زمینه هدایت تحصیلی دانش‌آموزان هستیم.

وی با بیان اینکه تعداد دانشجو در برخی رشته‌های موجود دانشگاه فنی و حرفه‌ای با وجود اهمیتی که دارند  و  هزینه‌های تامین تجهیزات و فضای فیزیکی، تشکیل کلاس و جذب استاد  اندک است و این امر موجب هدر رفت سرمایه‌ها است ، تصریح کرد: جهت هدایت تحصیلی و افزایش گرایش به رشته‌های مذکور نیازمند ارتباط مستمر با آموزش و پرورش، تشکیل کارگروه‌های تخصصی مشترک و پایه‌سازی این رشته‌ها در آموزش و پرورش هستیم.
 دکتر «علی درویشی» ، رئیس سازمان آموزش و پرورش استان، با ابراز خرسندی از حسن انتخاب دکتر نظری به عنوان سرپرست دانشگاه فنی و استقبال از این نشست، خواستار استمرار این سلسله جلسات شد.
وی با تشریح اهمیت رشته‌های فنی و حرفه‌ای  گفت: در این دانشگاه با مهارت محوری ورود مستقیم به بازار کار فراهم شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام  با ارائه پیشنهاد ایجاد هنرستانهای وابسته به دانشگاه ، گفت: چنین هنرستان‌هایی موقعیت بسیار مناسبی جهت آموزش مهارت به دانش آموزان با استفاده از امکانات دانشگاه فنی را فراهم می‌سازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha