• دوشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401082315985

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد

لزوم اصلاح ساختار بودجه کشور و بودجه ریزی براساس اعداد واقعی

لزوم اصلاح ساختار بودجه کشور و بودجه ریزی براساس اعداد واقعی

ایسنا/کرمان رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: ساختار بودجه کشور باید به نحوی اصلاح و برنامه ریزی شود که کسری نداشته باشد و رابطه بین اجرای احکام قانونی چه در بودجه و موارد دیگر به اعتبار برمی گردد و باید روی عدد واقعی حساب کرد.

دکترمحمدرضا پورابراهیمی در نشست هم اندیشی با مدیر و معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان گفت: اگر انقلاب و اعتلای نظام اسلامی و فرهنگ شیعی در منطقه وجود دارد به برکت جامعه بزرگ ایثارگری است و عزت امروز ما به برکت مجاهدت های دوران دفاع مقدس و شهیدان است.

وی در ادامه سخنانش افزود: ۱۳۰۰ همت بودجه امسال کشور است و برآورد می شود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه تا پایان سال داشته باشیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: ساختار بودجه کشور باید به نحوی اصلاح شود که کسری نداشته باشیم و رابطه بین اجرای احکام قانونی چه در بودجه و موارد دیگر به اعتبار برمی گردد و باید روی عدد واقعی حساب کرد نه پیش بینی.

وی اظهار کرد: اتفاقات مثبتی دارد در کشور رقم می خورد و دولت سیزدهم اقداماتی آغاز کرده و در میان مدت نتیجه را می بینیم.

پورابراهیمی افزود: بخشی از اقدامات قابل قبول است و ارزیابی بنده از دولت این است در حد متوسط کار کرده و به تدریج به نظر می رسد با رفع اشکالات، خود را قوی می کند.

وی با بیان اینکه باید به درآمد پایدار دست پیدا کنیم تا با کسری بودجه مواجه نشویم، گفت: در هشت سال دولت قبل نرخ رشد اقصادی تقریبا صفر است. برای نخستین بار نرخ رشد اقتصادی کشور در سالی که در پیش داریم براساس پیش بینی های جهانی، این است ایران ۲.۸ تا سه درصد رشد اقتصادی خواهد داشت.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه گفت: مردم از ما قدرت خرید می خواهند و ریشه اصلی کاهش قدرت خرید در تورم است و تورم اصلی ترین موضوع است؛ تلاش بر این است سرعت تورم را کاهش بدهیم و دو سه برنامه اجرا شده که تصور می کنیم به این مسئله کمک کند.

وی در ادامه با اشاره به مسائل مطرح شده از سوی حاضران در این جلسه بیان افزود: جهت گیری اقتصاد دارد مسیر خود را پیدا می کند تا به ثبات حداقلی برسد و تعهدات دولت و مجلس به تدریج عملی می شود و حل مسئله بیمه را حتما دنبال می کنیم.

پورابراهیمی با اشاره به برنامه ریزی برای سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومانی در شهر کرمان و اجرای پروژه های مختلف گفت: ما به مردم برای اشتغال فرزندانشان قول داده ایم.

وی تصریح کرد: هر حکمی که برای خانواده ایثارگران و جانبازان بوده و نیاز به بودجه نداشته اما اجرا نشده، به ما اعلام کنید تا پیگیری ککنین

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha