• دوشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401083021113
  • خبرنگار : 50228

۲ بازیکن تیم امید فولاد زیر ذره‌بین نکونام

۲ بازیکن تیم امید فولاد زیر ذره‌بین نکونام

ایسنا/خوزستان با نظر جواد نکونام دو بازیکن تیم امید فولاد خوزستان به تمرینات تیم بزرگسالان اضافه شدند.

 جواد نکونام روز گذشته به همراه دیگر اعضای کادرفنی و گرشاسبی مدیر عامل باشگاه فولاد از نزدیک نظاره گر دیدار تیم‌های امید فولاد خوزستان و نفت مسجدسلیمان در لیگ برتر امیدهای ایران بود.

به گزارش ایسنا، سرمربی فولاد که با دقت این دیدار را زیر نظر داشت، در نهایت تصمیم گرفت عادل آرغند و محمد زورمند از امیدهای فولاد را به تمرینات تیمش اضافه کند.

به نظر می رسد بازیکنان تیم امید فولاد بازهم این شانس را دارند که با نظر نکونام به تمرینات تیم بزرگسالان اضافه شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha