• دوشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401101207312

سرپرست جهاددانشگاهی فارس در رویداد استارتاپی شهر هوشمند:

روش‌های سنتی برطرف کننده نیازهای مدیریت شهری نیست

روش‌های سنتی برطرف کننده نیازهای مدیریت شهری نیست

ایسنا/فارس سرپرست جهاددانشگاهی استان فارس با تاکید بر محدودیت منابع و لزوم برنامه‌ریزی دقیق و عالمانه برای استفاده از این منابع و ضمن تاکید براینکه روش‌های سنتی پاسخگوی نیازها در مدیریت شهری نیست، هوشمندسازی پایدار شهرها را یک ضرورت و الزام توصیف کرد.

امیرحسین استقلال دوشنبه ۱۲ دی در رویداد استارتاپی شهر هوشمند که به همت جهاددانشگاهی فارس در شیراز برگزار شد، گفت: گزینه رویداد شهر هوشمند موضوع بسیار خوب و هوشمندانه‌ای است که برای برگزاری استارتاپ در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شیراز انتخاب شده است.

استقلال افزود: اداره شهرهای بزرگ امروزه بدون استفاده از خدمات آی سی تی امکان پذیر نیست و شهرها به نسبت بزرگ شدن و افزایش جمعیت، با مشکلاتی مواجه‌ می‌شوند که جز با هوشمندسازی امکان مدیریت و برطرف کردن آنها وجود نخواهد داشت.

او با بیان اینکه روش‌های سنتی برطرف کننده نیازهای کلانشهرها در حوزه‌های مختلف نخواهد بود، یکی از مسائل و چالش‌های مهم این شهرها را بحث ترافیک دانست و گفت: توزیع عادلانه خدمات شهری در ابعاد مختلف، نیازمند ایجاد و گسترش زیرساخت‌های شهر هوشمند دارد.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شیراز با اشاره به اینکه محدودیت منابع و امکانات کار را در مدیریت شهرها بسیار سخت کرده و زمان در شهرها به سرعت در حال اتلاف است، گفت: شهروندان بخش قابل توجهی از زمان مفید خود را در صف و ترافیک و ... هدر می‌دهند، حال آنکه هوشمندسازی امکانی برای انجام امور و ارائه خدمات و دسترسی مناسب برای همه شهروندان را فراهم خواهد کرد.

استقلال با بیان اینکه اطلاعات به روز و به هنگام و دقیق لازمه تصمیم گیری‌های مناسب و دقیق مسئولان در مجموعه مدیریت شهری است، گفت: این محقق نمی شود مگر آن که شهر را هوشمند کرده باشیم و داده ها را از ساختارهای هوشمند شهری جمع آوری کنیم.

سرپرست جهاد دانشگاهی فارس، رویداد استارتاپی شهر هوشمند را رخدادی اثرگذار ارزیابی و اضافه کرد: چنین رویدادهایی امکان تولید ایده‌های مفید و ارائه آن به مدیریت شهری را فراهم می‌کند.

او افزود: البته این شروع کار بوده و ما نیازمند برگزاری رویدادهای متعددی در این زمینه هستیم تا هم جوانان خلاق و دارای ایده را در ایده‌پردازی به یک بلوغ و تجربه مورد قبولی برسانیم و هم مسئولین امکان استفاده از ایده‌ها را برای شناسایی و حل مشکلات و تسریع حرکت به سمت ایجاد شهر هوشمند پیدا کنند.

سرپرست جهاددانشگاهی استان فارس خاطرنشان کرد: از این رویدادها می‌توانیم به یک مفهوم جدید به نام شهر هوشمند پایدار برسیم که در ایده پردازی ها حتماً به این موضوع باید دقت شود.

استقلال گفت: شهر هوشمند پایدار شهری است که از منابع آن به خوبی استفاده کنیم؛ زیرا منابع بسیار محدود است و ما باید منابع را باید برای نسل های آینده نگهداری کرده و در عین حال شهر را هم حفظ کنیم؛ نباید منابع را به گونه‌ای مصر کرد که شهرها بعد از چند سال غیرقابل سکونت باشد بلکه باید برای تجدیدپذیر کردن منابع برنامه‌ریزی داشت.

سرپرست جهاددانشگاهی فارس خاطرنشان کرد که شهر هوشمند پایدار شهری است که در آن استفاده از منابع محدود موجود مبتنی بر نوآوری و ایده‌های نوآورانه و عالمانه، را شاهد باشیم.

به گزارش ایسنا، در این رویداد استارتاپی از میان ۲۲ ایده دریافتی از دانشگاه‌های مختلف ۷ ایده برای مرحله داوری انتخاب و برگزیده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha