مهدی آخوندی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشههای پیشیابی تا ظهر فردا ۲۴ بهمن ماه همچنان استان قزوین تحتتأثیر سامانه بارشی قرار دارد که در برخی ساعات بارش برف، گاهی وزش باد و احتمال کولاک برف را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: به لحاظ دمایی همچنان استقرار هوای سرد را در استان داریم.
این کارشناس هواشناسی بیان کرد: از اواخر وقت سهشنبه ۲۵ بهمن تا چهارشنبه، سامانه بارشی دیگری استان را تحت تأثیر قرار خواهد داد که پیامد آن نیز بارش برف، گاهی وزش باد و در برخی مناطق کولاک برف خواهد بود.
آخوندی بیان کرد: کمینه دمای استان قزوین طی ۲۴ ساعت گذشته مربوط به بامداد امروز در شهر آوج با دمای منفی ۹ درجه سلسیوس و بیشینه دما نیز مربوط به ظهر روز گذشته در شهر رازمیان با دمای ۶ درجه سلسیوس بوده است، نوسانات دمای قزوین هم بین منفی ۶ درجه و ۲ درجه سلسیوس ثبت شده است.
وی خاطرنشان کرد: تا این لحظه حداکثر بارش برف در استان مربوط به شهر کوهین با ۷ سانتیمتر بارش گزارش شده است.
انتهای پیام


نظرات